Partener ZoneRE

Partener-ZoneRE

După continuitatea și succesul celor 11 ani pe piața imobiliara,Zone Real Estate îți oferă șansa de a deveni partener în domeniul care te pasionează. Îți oferim șansa de a deveni antreprenor ZoneRE.

Deții un spirit dezvoltat de antreprenor și ți-ai dorit dintotdeauna sa fii independent, însa te-ai gândit ca te-ar costa prea mult?

Iată soluția! Cele mai importante beneficii care îți construiesc podul către succes!

  1. Oferim posibilitatea de a beneficia de o stabilitate financiară datorită modului de lucru și al sistemelor de care dispunem. Totodată profiți de proceduri de lucru deja implementate și produse unice pentru clienții finali.
  2. Ai toți banii tai și prestigiul de a fi Partener în cadrul organizației Zone Real Estate cu o colaborare pe termen nelimitat.
  3. Vă punem la dispoziție posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic,organizat,provocator și transparent . De asemenea vă punem la dispoziție sediul firmei care se află într-o clădire de birouri, într-o zonă reprezentativă a Capitalei,dotat cu toate echipamentele necesare pentru a putea stabili întâlniri în vederea colaborării cu clienții dumneavoastră.
  4. Pentru a-ți duce la bun sfârșit toate tranzacțiile în funcție de disponibilitatea și procedura după care te ghidezi, îți oferim șansa de a lucra de acasă, de la birou sau oriunde te simți confortabil.
  5. Beneficiezi de posibilitatea realizării veniturilor tale personale utilizând toată infrastructura unei agenții imobiliare: promovare, birou personal, secretariat, marketing, sală de ședințe și conferințe, toate documentele și actele specifice, fără nicio investiție.

Acordă-ți șansa de a-ți folosi abilitățile de antreprenor într-un mod constructiv, eficient și profitabil pentru tine!

Numele *
Adresa de email *
Telefon *
Curriculum Vitae
Mesaj

Francizele Zone

Ai nevoie de asistență din partea echipei Zone Real Estate?

Contactează-ne

Compare Properties

No properties found.
Compare

Favorites

Recent Properties