Partener ZoneRE

Detii un spirit dezvoltat de antreprenor si ti-ai dorit dintotdeauna sa fii independent,insa te-ai gandit ca te-ar costa prea mult?

Iata Solutia! Cele mai impotante beneficii care iti construiesc podul catre succes!

  1. Oferim posibilitatea de a beneficia de o stabilitate financiara datorita modului de lucru si al sistemelor de care dispunem. Totodata profiti de proceduri de lucru deja implementate si produse unice pentru clientii finali.
  2. Ai toti banii tai si prestigiul de a fi Partener in cadrul organizatiei Zone Real Estate cu o colaborare pe termen nelimitat.
  3. Va punem la dispozitie posibilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic,organizat,provocator si transparent . De asemenea va punem la dispozitie sediul firmei care se afla intr-o cladire de birouri intr-o zona reprezentativa a capitalei,dotat cu toate echipamentele necesare pentru a putea stabili intalniri in vederea colaborarii cu clientii dumneavoastra.
  4. Pentru a-ti duce la bun sfarsit toate tranzactiile in functie de disponibilitatea si procedura dupa care te ghidezi, iti oferim sansa de a lucra de acasa, de la birou sau oriunde te simti confortabil.
  5. Beneficiezi de posibilitatea realizarii veniturilor tale personale utilizand toata infrastructura unei agentii imobiliare: promovare, birou personal, secretariat, marketing, sala de sedinte si conferinte, toate documentele si actele specifice, sisteme de management ale activitatii fara nicio investitie.

Acorda-ti sansa de a-ti folosi abilitatile de antreprenor intr-un mod constructiv, eficient si profitabil pentru tine!
Adauga CV