ZONE REAL ESTATE - SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Cauta proprietati

De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 115000 €

Andronache-Vila COZY, alternativa confortului urban.

Revenind am sa va spun ca proprietatea este dispusa pe S+P+1(plus pod)si cu o amprenta de 74 m.p, compartimentata cu 3 camere,3 grupuri sanitare ( din care unul cu intrare din curte),2 balcoane (..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 98500 €

Vila duplex Pantelimon - o oferta ce merita atentie

Vila cuplata, structura independenta, dispusa pe parter, etaj si pod, teren 240 mp, dubla deschidere la strada, finalizata(mai putin gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, ce urmeaza a fi alese d..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 300000 €

Locuinta de familie in Timpuri Noi

De data aceasta mergem in zona Timpuri Noi, mai precis intre terenul fostei fabrici si podul Mihai Bravu, pe una dintre strazile ce se desfasoara in paralel cu luciul Dambovitei. Suntem asadar in "cel..

Vezi detalii
De închiriat Pret: 699 €

Apartament 2 camere de inchiriat Piata Victoriei

Bun venit la Central District - proiect castigator al premiului pentru cea mai buna dezvoltare rezidentiala in 2017-2018! Situat pe bulevardul A.I. Cuza, in "inima" Bucurestiului, proiectul beneficiaz..

Vezi detalii
De închiriat Pret: 400 €

Studio InCity Residences de inchiriat

InCity Residences-unul dintre cele mai bune, frumoase si apreciate ansambluri rezidentiale din Bucuresti, este si una dintre locatiile preferate de chiriasi, atat pentru locuinte cat si pentru spatii ..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 115000 €

Casa de familie in Cernica. Langa padure si lac.

Bun venit in Cernica! La intrarea in localitate, peste drum de Manastirea Cernica si lac si langa padure, s-a dezvoltat o zona rezidentiala noua. Case frumoase, oameni tineri, comunitate. Pe una dintr..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 49500 €

Apartament 2 camere Piata Sudului

Suntem la Piata Sudului, pe Str. Secuilor, un reper in peisajul imobiliar local. La numai 3 minute de noua Piata a Sudului, la 5 minute de metrou, de Sun Plaza si cafeaua de la Starbucks, la 2 minute ..

Vezi detalii
De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 20500 €

Teren Pantelimon INTRAVILAN -Rascoalei ultimele 2 loturi

Va propunem sa achizitionati doua loturi alaturate pentru construtie casa, situate pe strada Rascoala din 1907, strada situata in imediata vecinatate a magazinului Selgros Pantelimon. Ambele lotur..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 99900 €

Apartament 2 camere Floreasca- Dorobanti

Apartament 2 camere Floreasca. Intentionezi sa locuiesti sau sa-ti investesti banii in zona imobiliara? Iti ofer aceasta oportunitate. Apartament ideal pentru inchiriere, airbnb. Se afla intr-un imobi..

Vezi detalii
Video De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 145000 €

Complex Cherry lanseaza 2 GOSPODARI!

Complexul Cherry – Corbeanca este un prim pas pe care dorim sa-l facem contribuind si noi la dezvoltarea uneia dintre cele mai frumoase zone din Ilfov, Corbeanca. Spunem primul pas deoarece este prim..

Vezi detalii