ZONE REAL ESTATE - SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Locuinta de familie in Timpuri Noi

ID: 3916632
300000€

Detalii proprietate


  • Tip: Casa
  • Suprafață: 300 mp
  • Camere: 5
  • Băi: 2
  • Parcare: 1

Descriere proprietate


De data aceasta mergem in zona Timpuri Noi, mai precis intre terenul fostei fabrici si podul Mihai Bravu, pe una dintre strazile ce se desfasoara in paralel cu luciul Dambovitei. Suntem asadar in "cel de-al cincilea pol urban al Bucurestiului", sau altfel spus una dintre cele mai bune zone ale orasului. Dar iata de ce:
-proximitatea fata de centrul orasului;
-multitudinea de mijloace de transport in comun;
-cele doua magistrale de metrou ce strabat zona;
-proximitatea fata de cele doua mari parcuri, Tineretului si Carol;
-conexiune urbana excelenta, cu strazi si bulevarde sistematizate.
Poate din aceste motive si nu numai, Ikea a investit in cel mai frumos parc de birouri din cartier, Timpuri Noi Square, in timp ce One United, cel mai mare si mai prolific dezvoltator de imobile de lux din Bucuresti, dezvolta aici proiectul Neo Timpuri Noi. Si alaturi de cei doi giganti mentionati, alti dezvoltatori ridica cladiri semete in cartier, in timp ce spatiile comerciale se umplu de restaurante de lux, sali de fitness si cafenele care de care mai atractive. In curand, Timpuri Noi va fi cu siguranta una dintre cele mai vanate zone din Bucuresti, in ce priveste interesul pentru proprietati imobiliare.
Ce este de apreciat la zona, este mixul de locuinte/birouri/spatii comerciale si centre universitare, pentru ca da, Timpuri Noi este "patria" facultatilor private din Bucuresti. Desi la marile bulevarde, cladirile de birouri si imobilele noi rezidentiale se inghesuie pe verticala, pe strazile din spatele bulevardelor vei gasi strazi cu parfum de toamna inmiresmata, cu atingeri de frunze ce imbratiseaza pamantul la inceput de octombrie, formand covoare inca vii pe toata lungimea strazilor si cu case boeme, calde si primitoare, ce te bucura si te "incalzesc" imediat ce le-ai trecut pragul. 
Iar daca pasii tai obositi de calator aflat in cautarea casei perfecte vor pasi pe covorul de frunze ce acopera strada Miraslau, cea mai boema, frumoasa, linistita si placuta strada din perimetrul Timpuri Noi-Mihai Bravu, atunci fii pe pace, esti pe care sa gasesti ceea ce ai cautat, ai dorit si-ai sperat sa gasesti: casa potrivita pentru tine! Fii binevenit acasa!

O casa nu se remarca prin marimea suprafetelor ci prin puterea starii de bine ce te cuprinde atunci cand ii pasesti pragul Dar pentru ca trebuie, iti mentionez ca vorbim de un teren de 200 de metri patrati de teren, dintre care in jur de 100 de metri sunt ocupati de constructie si tot cam atatia sunt dispusi intre casa si poarta, formand gradina, locul de parcare si terasa de vara. La interior, casa este dispusa pe parter, etaj si un pod inalt. Compartimentarea casei inseamna:
-parter: un generos living luminos ce precede holul scarii ce duce la etaj, apoi bucataria, la fel de spatioasa si generoasa si baia de la parter; si mai avem un mic spatiu ce functioneaza atat cu rol de depozitate cat si ca o anexa a bucatariei;
-la etaj vom fi intampinati de 3 dormitoare, 2 dintre ele avand acces la superba terasa de la etaj, terasa lata, spatioasa, aerisita si care iti permite sa petreci minute pline de romantism in noptile tarzii de vara, admirand podoaba cereasca in timp ce comoara de mai de pret pentru tine te tine de mana si iti zambete plina de dragoste; mai avem o baie si o camera de depozitare, tot la etaj;
-iar in pod, avem o incapere cu rol de "all in one"; pentru ca podul este inalt si camera prevazuta cu lumina naturala, spatiul din pod este atat dormitor de oaspeti, camera de joaca, birou si mai ales...dressing; cu o suprafata egala cu amprenta casei, adica putin peste 100 de metri, spatiul din pod este un castig evident si atat de util fiecaruia.
Despre suprafete, ar fi de spus ca pe parter si etaj adunati, avem 180 de metri patrati. Si ar mai fi vreo 70 utili in pod. Dar nu i-a trecut. Am zis sa fie bonus.

Construita in anul 2000, casa este o lucrare ce face cinste atat arhitectului, ce a reusit sa imbine solutii inovative de compartimentare si iluminare, cat si pentru constructor, calitatea constructiei fiind vizibila cu ochiul liber. Desi noul proprietar va trebui sa investeasca in aducerea finisajelor la nivelul anului 2019,casa este solida, neafectata si perfecta pentru a fi locuita imediat. Si calitatea constructiei este normal sa fie una ridicata, deoarece actualul proprietar a construit-o pentru el si familia lui, banii necesari unei lucrari de calitate nefiind o problema.
Oricine va cumpara aces imobil, va face o alegere buna si o alegere care il va multumi toata viata. Va primi in schimbul banilor o casa solida, excelent executata, cu o pozitie senzationala si niste vecinatati superbe, o casa compartimentata bine si construita minunat.

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

financiar

Pret/m² 1388
Comision cumparator 0
Resedinta ocupata Da
Fara sarcini Da
Autorizatie de constructie Da
Teren Constructii intravilan
Lot parcele Nu
Cadastru Da

exterior

An constructie 2000
Etaje 3
Front stradal 8
Parcare interioara Nr locuri parcare interioara: 1
Parcare exterioara Nr locuri parcare exterioara: 1
Coordonatele xy 44,4148737
26,1185644

interior

Suprafata utila totala 216 mp
Suprafata utila 180 mp
Usa intrare Pvc
Podele Podele camere: Marmura
Podele bucatarie: Parchet laminat
Pereti Pereti camere: Vopsea lavabila
Pereti bucatarie: Faianta
Pereti baie: Faianta
Usi interior Lemn
Apa Da
Gaz Da
Interfon Da
Catv Da
Canalizare Da
Curent Da

teren

Intabulare Da

comunicatii

Imprejurimi - hypermarket Da
Imprejurimi - scoala Da
Imprejurimi - mijloace de transport Da
Imprejurimi - mall Da
Drum acces Asfaltate

Recomandate

459 €

Renovat, modern, 2 bai, metrou 5 min

Calea Vacaresti, 232, Bucuresti
  • 77 m2
  • 3
  • 2

Locatie proprietate pe harta


Anunt publicat de:

Mihai Daniel

Email: dmdobre@gmail.com
0742893157

Partener ZoneRE

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza.

Vezi detalii


Marketing

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza

Vezi detalii


Recruiter

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza.

Vezi detalii