ZONE REAL ESTATE - SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

ID:
0

Detalii proprietate


Array
(
  [idnum] => 9
  [idstr] => ZONE0009
  [agent] => 1
  [dataadaugare] => 1586879184
  [datamodificare] => 1590650211
  [adresa] => 45
  [titlu] => Array
    (
      [ro] => Apartament pe BVD ul Camil Ressu o altfel de oportunitate!
      [en] => 
    )

  [descriere] => Array
    (
      [ro] => Indiferent de anotimp, perioada, evenimente sau sarbatori, exista oportunitati!
Unele dintre aceste oportunitati sunt cu marje de castig financiare sau chiar emotionale mai mari, altele mai mici. intr un fel sau altul ambele situatii de castig tot oportunitati sunt.
In 17 ani de imobiliare si sute de tranzactii am invatat macar doar un lucru. Si acela este ca este bine sa nu lasi evenimentele sau situatiile sau sarbatorile sau orice altceva sa ti opreasca dorinta de a face ceva. Indiferent ce inseamna acel ceva.... Perioadele de acest gen sunt doar oportunitati de a face ceea ce altii nu fac.
Ia gandeste te asa: Cand se duc Romanii in numar cel mai mare in concedii? Pai Luna August ramane de zeci de ani luna cu cel mai mare numar de turisti mai ales pe litoral.Asa ca peste 60% ( deci peste jumatate) din excursiile cumparate sunt in luna August.De aici si preturile intodeuna cele mai mari.
Sau cand cumpara Romanii proprietati? Pai cand cumpara toata lumea. De aceea si preturile ( reglate clar de raportul dintre cerere si oferta) pe masura.

AI inteles ideea? 

Uite spre exemplu aceasta este o perioada in care poti obtine ,in situatia in care vrei sa faci o achizitie imobiliara, preturi mai bune. Nu nu este vorba de scaderea pietii ( deocamdata astazi 17.04.2020 piata este inghetata ambele valente atat cererea cat si oferta fiind in scadere deci nu doar una in detrimentul celeilate ) imobiliare ci doar de o perioada in care poti obtine valori de achizitie mai bune.
SIgur ca poti specula multe lucruri incepand cu incertitudinea sociala si terminand cu sindromul tipariri banilor atat de anuntat de marii finantisti mondiali ( si pe care pe mine unul ma sperie mai rau decat o eventuala criza financiara) sau poti specula nevoile urgente ale unor oameni dar ceea ce poti obtine acum este posibil sa fie un bun obtinut si dorit mai ales ca nu prea ai concurenta la achizitie. 
Dealtfel in aceasta perioada si treaba asta cu propietatile date spre achizitie este destul de comprimata si deci este posibil sa nu prea ai de unde alege, dar ceea ce vreu sa ti spun in acest inceput este ca merita sa gandesti si sa faci lucrurile in sens invers fata de majoritatea.
 Stiu o sa mi spui ca exista povestea aia cu ........momentul cand te usurezi contra vantului si se intampla sa te cam usurezi pe tine dar ceea ce ti spun eu este ca probabil aceasta zicere a fost nascocita de cei foarte foarte fricosi care probabil aveau nevoie de o scuza pentru ca nu au fost in stare sa actioneze cand trebuia.
dar revenind,
   Una dintre propietatile pe care le am scos la vanzare in aceasta perioada este apartamentul de 2 camere , circular, situat pe BVD- ul Camil Ressu langa P-ta Matei Ambrozie ( se pare unul din ostasii cazuti in luptele pentru reintregirea neamului) si la aproximativ 200 m de statia de metrou Nicolae Grigoresc. Apartamentul este o oportunitate pentru care merita sa actionezi asa cum am descris mai sus. si am sa va spun si de ce.
Dar pana la a detalia oportunitatea acestei proprietati este de clarificat ce NU este acest apartament.

Pai ,in primul rand nu este un apartament cu o valoare de piata asa de mica incat sa “visezi la tunul vietii”. Poate ca am fost un pic exagerat dar ultimile intalniri cu clientii m au facut sa descopar apetitul cumparatorilor romani de proprietati imobiliare pentru care notiunea de negociabil este egala cu notiunea de jehmaneala concretizata cu ofertarea cam cu 40% sub pretul de listare. 

 In alta ordine de idei nu este un apartament miracol! Adica ce inseamna miracol? Nu te salveaza de toate neajunsurile vietii tale adulte. Si spun asta deoarece am intalnit, tot in aceasta perioada, cumparatori care doresc sa achizitioneze un apartament de vre -o 3 ani si care au perceptia ca acum este momentul sa achizitioneze GRATIS daca s-ar putea salvandu le lunga si mizera frustrare ca nu si au putut achizitiona in perioada de dinainte. 

Ce nu mai este acest apartament? ah da! Nu este un apartament IDEAL sau PERFECT. Stiu,cu totii tindem spre perfectiune intr un idealism uneori desantat desi realitatea ne loveste tocmai indepartandu ne de acea perfectiune si transpunem in tot ce facem principii dobandite sau imprumutate ( poate uneori din filme Holywoodiene) tocmai ca sa dovedim ca suntem perfecti. In fine, o nebunie totala. Dar de ce spun ca nu este perfect? Pentru ca este un apartament Circular prin Bucatarie si unicitatea lui sta tocmai in imperfectiune. Asa ca nu mica mi a fost mirarea cand un client ma intrebat de ce este spart un zid si de ce propietarul sa gandit sa l faca asa ciudat cu ocolire continuua prin toate camerele. Va dati seama ca a trebuit sa l lamuresc linistit ca Nea Ceasca ( raposatul ) a avut in perioada anilor 70 cativa arhitecti care sau gandit sa faca asa tipurile acestea de apartamente si ca ele se gasesc numai in anumite blocuri si locuri.

Nu este un apartament aflat intr o locatie unde apar tot timpul apartamente la vanzare. Si spun asta deoarece pe BVD ul Camil Ressu stradal la etaje mici ( pana la etajul 3) aproape de piata , aproape de metrou , aproape de Mall ( Mall Park Lake la 15 minute de mers pe jos) in ultimele 6 luni eu am gasit ca au mai fost la vanzare fix ......3 apartamente. Sigur ca pe strazile laturalinice din proximitatea BVD ului au mai fost la vanzare proprietati dar eu vorbesc de bloc stradal cu intrare stradala si cu departarea de la zgomotul strazii de cel putin 100 de metri de verdeta nu au fast mai mult de 3 apartamente. Asa ca .......urmatorul peste 5 – 7 luni.

Nu este un apartament pentru o investitie pe termen scurt.Adica daca te gandesti sa l iei acum sa l aranjezi putin si sa scoti profit in August anul acesta nu ti l recomand.Nu se poate vinde decat unei familii cu 1 copil ( sau copilul este in plan) care doreste sa l achizitioneze pentru o perioada de cel putin 5 ani.Si iti spun asta deoarece pretul pe care l-am facut pentru vanzare nu este facut sa ti aduca si tie profit. Si ma gandesc ca te pot ajuta dar nu cu aceasta proprietate.

Tot la capitolul ” nu este” , trebuie sa va spun ca nu este un apartament pentru cei care sunt activi stiind ca este destul de nasol sa fii activ si sa cumperi apartament care sa aiba toate facilitatile la 5 minute maxim de tine adica metrou jos, piata jos, tramvai jos, autobuz jos. Acest apartament nu este pentru oamenii activi sau hiperactivi asa cu toate " la botul calului".

 Acest apartament nu este pentru cei carora nu le place Parcul sau nu le plac zonele verzi. Am aflat ca exista pe lumea aceasta si iubitori de betoane multe ( a se vedea dezvoltarile unde se inghesuie toti din Zona Auchan Titan/Pallady ) Asadar daca nu vrei sa ai parcul IOR in spatele blocului si multe spatii verzi este foarte bine asa. Ma poti suna, draga iubitorule de "betoane peste tot in jurul tau" si iti gasesc eu un apartament pentru tine. Dar acest apartament nu este.........

 Nu este un apartament in care sa te muti imediat. Sigur ca trebuie sa schimbi baia si bucataria dar si sa dai o zugraveala “ de proaspat” si asta deoarece nu este locuit de ani buni de zile.Asadar daca esti , asa cum am scris in randurile de mai sus, activ sau hiperactiv trebuie sa stii ca acest apartament este pentu cei care fac lucrurile in ritm linistit si fara agitatie. Etapele ar fii urmatoarele : il achizitionezi, il zugravesti, il repari ii schimbi ce este de schimbat ( vezi mai sus) si cauti sa faci toate acestea informat despre cele mai bune preturi ale materialelor cele mai bune preturi ale obiectelor sanitare, cele mai bune preturi ale mesterilor s.a.m.d. Toate astea inseamna rabdare, etapizare a pasilor si cumpatare deoarece il aranjezi pentru tine si pentru urmatorii 10-15 ani.Asadar nu -l poti cumpara daca nu esti genul acesta de persoana.

Nu poti cumpara de asemenea acest apartament daca nu esti dispus sa dai ceva la schimb.Sigur ca mi vei spune ca dai bani pe el.Eu i-ti spun ca banii nu inseamna totul. Sau poate ca imi vei spune ca dai la schimb alta proprietate…Si nici despre aceasta situatie nu este vorba deoarece nu dorim sa mutam pe nimeni dintr o parte in alta .Asa ca alt ceva trebuie sa dai la schimb. Bun ca sa nu mai prelungesc cererea am sa -ti spun, stimate cumparator, ca singurul lucru care il cer la schimb este NEVOIA TA de a achizitiona acest apartament.Astfel ma pot asigura ca daca tu ai nevoie eu sunt dispus sa ti vand acest apartament. 

Si TOTUSI! …CARE ESTE OPORTUNITATEA DE A CUMPARA ACEST APARTAMENT?
Ei bine oportunitate achizitiei sta tocmai in ce este acest apartament. Si daca vrei sa vezi ce este oportun in achizitionarea lui am sa ti spun doar ca acest apartanent este o oportunitate pentru tot cea ce nu este acest apartament.
In rest te las pe tine sa mi scrii sau sa mi dai un e mail la dan@zonere.ro si sa mi spui cum vezi tu oportunitatea acestui apartament? ..... sau poate cum vezi tu oportunitatea de a achizitiona ceva ( imobiliar vorbind) in aceasta perioada? Binenteles ca daca vrei sa l achizitionezi si ai nevoie ,ma poti suna pe numarul neu personal afisat pe orice portal imobiliar
.
Succes in achizitii imobiliare !

DaniMirc
      [en] => 
    )

  [opinieagent] => Array
    (
      [ro] => 
      [en] => 
    )

  [vecinatati] => Array
    (
      [ro] => 
      [en] => 
    )

  [utilitati] => Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Termoficare)
  [finisaje] => Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Necesita renovare), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)
  [dotari] => Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Nemobilat), Dotari imobil (Interfon, Lift)
  [pretnegociabil] => 1
  [longitudine] => 26.154100
  [latitudine] => 44.414730
  [exclusivitate] => 2
  [altedetaliizona] => Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
  [tiplocuinta] => apartament
  [tipimobil] => bloc de apartamente
  [nrcamere] => 2
  [nrbucatarii] => 1
  [etaj] => Etaj 3
  [tipcompartimentare] => circular
  [suprafatautila] => 51.00
  [confort] => 1
  [suprafataconstruita] => 59.00
  [anconstructie] => 1970
  [nrbai] => 1
  [subsol] => 1
  [nrnivele] => 10
  [nrbalcoane] => 1
  [stadiuconstructie] => finalizata
  [structurarezistenta] => beton
  [status] => activa
  [localitate] => Bucuresti
  [judet] => Bucuresti
  [zona] => Camil Ressu
  [caroiaj] => 29115529
  [devanzare] => 1
  [monedavanzare] => EUR
  [pretvanzare] => 57000
  [pretfaratva] => 0
  [comisioncumparator] => 2%
  [pretm2] => 1117.65
  [orientare] => Sud-Est
  [images] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc727a44a-rgc8747.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 1
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [1] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc70aa880-rgc8745.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 2
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [2] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6f39d13-rgc8743.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 3
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [3] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6dc61d5-rgc8742.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 4
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [4] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc668cf54-rgc8726.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 5
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [5] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6a887dd-rgc8732.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 6
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [6] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6977859-rgc8729.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 7
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [7] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc605bb9c-rgc8715.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 8
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [8] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc62272ec-rgc8718.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 9
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [9] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc633aa7c-rgc8721.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 10
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [10] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6ba36ce-rgc8737.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 11
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [11] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc64b9e17-rgc8725.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 12
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [12] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6caf567-rgc8739.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 13
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

      [13] => Array
        (
          [src] => https://zonere.immoflux.ro/images/properties/330/9/big__5e95dc6836ef2-rgc8727.jpg
          [tip] => imagine
          [pozitie] => 14
          [modificata] => 1586879650
          [descriere] => 
        )

    )

  [publicare] => 1
  [top] => 1
  [pole] => 1
  [custom1] => 0
  [custom2] => 0
  [portals] => Array
    (
      [101] => Array
        (
          [id] => 101
          [name] => Flux MLS
          [publish] => 0
        )

    )

  [tip] => apartament
  [subcategorie_value] => 101
  [stadiuconstructie_value] => 1
  [tipconstructie_value] => 1
  [starefinisaje_value] => 20305
  [mobilat_value] => 30301
  [bucatarie_values] => Array
    (
      [0] => 30105
      [1] => 30106
    )

  [utilitati_values] => Array
    (
      [general] => Array
        (
          [0] => 10001
          [1] => 10002
          [2] => 10003
          [3] => 10004
          [4] => 10013
        )

      [sistem_incalzire] => Array
        (
          [0] => 10101
        )

      [climatizare] => Array
        (
        )

    )

  [finisaje_values] => Array
    (
      [0] => 20305
      [1] => 20001
      [2] => 20101
      [3] => 20103
      [4] => 20201
      [5] => 20202
      [6] => 20401
      [7] => 20701
    )

  [dotari_values] => Array
    (
      [0] => 30301
      [1] => 30105
      [2] => 30106
      [3] => 30201
      [4] => 30203
      [5] => 30401
      [6] => 30403
    )

  [fisiere] => Array
    (
    )

)

Partener ZoneRE

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza.

Vezi detalii


Marketing

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza

Vezi detalii


Recruiter

Zone Real Estate iti ofera sansa de a deveni partener in domeniul care te pasioneaza.

Vezi detalii