ZONE REAL ESTATE - SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Cauta proprietati

De vânzare Pret: 156000 €

Vila Yellow Branesti mai mare este mai bine!.

Indiferent ca vrei sa cumperi sau poate ca doar te gandesti ca vrei sa cumperi o casa pe pamant, o prima intrebare ar trebui sa fie clara DE ce sa mi cumpar in afara Bucurestiului? Vila Yellow poate..

Vezi detalii
De închiriat Pret: 459 €

Renovat, modern, 2 bai, metrou 5 min

O locuinta cocheta si primitoare, care iti da pe deplin confortul unui camin. Amenajari moderne si mai ales practice, ambient placut si luminos. Blocul este in plan secund stradal. Este liniste, si ga..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 295000 €

Vila Twister. O casa, mai multe planuri

Bun venit! Te invit intr-o incursiune in cartierul "Ion Creanga" si vreau sa te lasi surprins de frumusetea strazilor si vegetatia cu care fiecare alee este incarcata. De casele frumoase, moderne si a..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 300000 €

Locuinta de familie in Timpuri Noi

Bun gasit! Va invit sa vedeti o casa construita in anul 2000 de catre proprietari, gandita pentru a fi locuinta acestora si in care s-au investit sume considerabile pentru a reusi o constructie de cal..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 180000 €

Vila Quality duplex P+1+M Straulesti

Vile tip duplex super calitate Straulesti. Regim de inaltime P+1+M. Amprenta la sol 70 mp. Suprafata totala 200 mp. Teren 200 mp. Teren liber 130mp. Imprejmuire cu gard de beton si bca. Acoperis din t..

Vezi detalii
De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 75000 €

Vilele Arhitectului Berceni 3 posibilitati de achizitie.

Cand o casa este construita altfel ,te gandesti imediat ca este etraordinar sa fii diferit. Sa ai masina diferita sa ai caruciorul copilului diferit sa ai aproape orice lucru mai mult sau mai put..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 71900 €

Bucur OBOR, decomandat, metrou, bloc adapost ALA

Apartamentul se afla deasupra magazinului Bucur Obor, la 2 minute de metrou, piata Obor, mall Veranda si la 20 de minute de mers pe jos pana la Universitate. Adresa este Colentina nr 2, etaj 10 plus e..

Vezi detalii
De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 205000 €

Vila Ciprian, o investitie de familie pe termen lung

https://www.zonere.ro/cum-sa-investesti-in-imobiliare-inteligent-folosind-regula-de-30-km/ ..

Vezi detalii
De vânzare
EXCLUSIV
Pret: 115000 €

Voluntari -Vila COZY, alternativa confortului urban.

Revenind am sa va spun ca proprietatea este dispusa pe S+P+1(plus pod)si cu o amprenta de 74 m.p, compartimentata cu 3 camere,3 grupuri sanitare ( din care unul cu intrare din curte),2 balcoane (..

Vezi detalii
De vânzare Pret: 98500 €

Vila duplex Pantelimon - o oferta ce merita atentie

Vila cuplata, structura independenta, dispusa pe parter, etaj si pod, teren 240 mp, dubla deschidere la strada, finalizata(mai putin gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, ce urmeaza a fi alese d..

Vezi detalii