Locatie de Top pentru Inchiriere - Spatiu Comercial Disponibil

ID: ZONE0191
PROPRIETATE INCHIRIATA
Proprietate reprezentata exclusiv
Proprietate fara comision la tranzactionare

Detalii proprietate


  • Tip: Spatiu comercial
  • Suprafață utila: 87.00 mp
  • Suprafață construita: 105.00 mp
  • Etajul: Parter / S+P+11
  • Subsol: Da
  • Tip imobil: centru comercial
  • An constructie: 2018
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Structura de rezistenta: beton
  • Niveluri: S+P+11

Descriere proprietate


Bine ați venit la Spațiul Comercial Premium, disponibil pentru închiriere! Acest spațiu modern și versatil oferă o oportunitate excelentă pentru a-ți dezvolta propria afacere într-o locație de înaltă calitate.

Cu o suprafață generoasă de 105 metrii patrati, spațiul comercial oferă o configurare flexibilă, permițând adaptarea la diverse concepte și nevoi comerciale. Dispune de o fațadă atrăgătoare cu ferestre ample, care permite luminii naturale să pătrundă în interior, creând o atmosferă plăcută și invitând vizitatorii să descopere mai mult.

Interiorul spațiului comercial este amenajat cu atenție, oferind un design modern și elegant. Podeaua amenajata și spațiul deschis permit flexibilitate în amenajarea și organizarea produselor sau serviciilor tale. Există, de asemenea, o zonă destinată pentru magazine de retail, showroom-uri, cafenele,centre medicale, restaurante, sala de fitness, birouri sau alte activități comerciale.

Localizat într-o zonă strategică și cu vizibilitate ridicată in Moghioros Residence, spațiul comercial beneficiază de trafic intens de pietoni și accesibilitate excelentă pentru clienți. Există ample locuri de parcare disponibile în apropiere, facilitând astfel accesul convenabil pentru vizitatori.

Acest spațiu comercial de închiriere oferă un cadru ideal pentru dezvoltarea unei game variate de afaceri, cum ar fi magazine de retail, showroom-uri, cafenele, birouri, centre medicale, restaurante, sala de fitness, sau alte activități comerciale. Oferind un mediu atractiv și modern, cu potențial ridicat pentru creșterea afacerii tale, acesta reprezintă locația perfectă pentru a-ți materializa viziunea antreprenorială.

Nu rata oportunitatea de a închiria acest spațiu comercial premium, unde poți aduce afacerea ta la un nou nivel de succes! Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a discuta mai multe detalii.

Pretul afisat este fara TVA.

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Utilitati

Utilitati generale Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Sistem incalzire Centrala proprie, Calorifere
Climatizare Aer conditionat

Finisaje

Izolatii termice Exterior
Podele Gresie
Ferestre cu geam termopan PVC
Iluminat Lampi

Dotari

Contorizare (Apometre, Contor gaz)

Alte detalii zona

Programeaza vizionare
Anunt publicat de:

Mircea Daniel Balica

Email: dan@zonere.ro
0731026636