SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Vila Belciugatele, Daca traiesti viata in stil eco

ID: ZONE0081
185000 EUR
807.86 EUR /mp

Detalii proprietate


 • Tip: Casa / vila
 • Suprafață utila: 229.00 mp
 • Suprafață construita: 263.00 mp
 • Camere: 6
 • Băi: 3
 • Bucatarii: 2
 • Mobilare: Complet
 • Parcare: Da
 • An constructie: 2009
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Structura de rezistenta: beton
 • Niveluri: P+1+M
 • Teren: 863.00 mp

Descriere proprietate


V-ar placea sa aveti confortul unei case in mediu natural curat, si in acelasi timp sa beneficiati de solutii smart-home si de tehnologii inovatoare?
O gasiti la 30 km de centrul capitalei, intr-o zona de case noi, langa padure si la 120 m de lac, la intrarea in localitatea Belciugatele,( imediat dupa Branesti)
Ce sa va spun mai intai despre casa? Sunt multe aspecte care compun individualitatea ei aparte.
Calitatea structurala a constructiei si a materialelor folosite in constructie. Termoizolatia la fundatie de jur imprejur este realizatà prin impermeabilizare, hidroizolatie si termoizolatie cu polistiren extrudat de Sem.
Optimizarea eficienta a costurilor si consumului asociat utilizarii energiei electrice. Centrala ecologica pe peleti, cu automatizare pentru trecerea instant pe curentul produs de generatorul diesel 5K W- autonomie 48 ore, dar si pentru monitorizare si comanda a temperaturii ambientale prin intermediul unei aplicatii mobile de telefonie. Oricând se poate trece rapid si la energia electricà produsã prin panourile solare- sistemul este implementat, puteti achizitiona si monta pe acoperis panourile fotovoltaice dorite). Automatizarea facuta acum 4 ani intruneste cele mai noi tehnologii si inovatii despre independenta energeticà, certificate ROHS, CE. S-au eliminat astfel toate inconvenientele aferente unor eventuale pene de curent sau sincope de distribute a apei potabile.
Casa este conceputà pe trei piloni: rezistentà-sigurantà, economie-ecologie si autonomie smart.
Un alt atu al proprietatii este gradina bio, de peste 10 ani. Sunt peste 30 de pomi fructiferi pe rod si 130 butuci de vita de vie pe rod. O priveliste deosebita in fiecare anotimp, si sursa unui consum de fructe naturale si savuroase.
Cu familia si cu prietenii puteti petrece momente frumoase in casa, intr-un ambient cochet, sau puteti socializa pe terase la un gratar ori in foisor la o cafea. La fel de bine puteti gasi un ragaz pentru dumneavoastra, sa cititi in liniste pe balansoar sau sa va ocupati timpul cu gradinaritul.
Proprietatea are 6 camere, dispuse pe parter, etaj si mansarda, cate 100 m per nivel. Ofera multiple zone de relaxare, trei spatii de agrement gazonate, si asigura intimitate si confort pentru minim 6 adulti.
Exista si o pivnita incapatoare- pozitionata sub foisor, un garaj si 3 locuri de parcare, precum si o statie de incarcare a masinii electrice sau hibride.
Imobilul constructie 2009 dispune de curent trifazic, acces la apa curenta, fosa bio, precum si de un put de mare adancime. Reteaua de canalizare si bransamentul pentru gaze urmeaza sa fie disponibile in urmatoarele luni, acordurile si contractele fiind deja semnate.
Imobilul se preda complet mobilat si utilat, intocmai cum apare in poze.
Aerul in zona are o calitate deosebita. Este aer filtrat natural de paduri si de lac. Terenul de 860 mp aferent casei, ce cuprinde o perdea deasà de pomi fructiferi si de vità de vie, precum si cele douà spatii largi de gazon constituie un element ecologic fundamental pentru un aer curat, farà poluare.
Proximitatile zonei sunt placute. Aveti posibilitati variate de a petrece timpul in aer liber, gen circuite de ciclism, drumetii, pescuit sportiv.
Zona este dezvoltata frumos, cu multe proprietati noi care completeaza armonios vatra veche a satului. Este si o baza de agrement, recent construita, cu piscina, restaurante si terase la lac.
Acces facil dinspre Bucuresti - maxim 35 minute. Sunt cel putin 3 cai de acces, atat dinspre autostrada A2, cat si din drumul national DN3, dar si din drumul judetean prin Branesti-Voluntari.
Daca doriti sa va bucurati zi de zi de casa aceasta frumoasa si de mediul verde, curat, pe care il aduce implicit in viata dumneavoastra, faceti o optiune inteligenta de achizitie.
Va asteptam cu drag sa treceti pragul casei, sa percepeti ambientul si confortul, si sa rezonati cu toate atributele ei distinctive, inclusiv cu privire la tehnologii si la automatizarea ei smart.
Nota: Pretul afisat este pretul proprietatii mobilata partial, insemnand bucataria, dressing, grupuri sanitare. Pentru achizitia proprietatii integral mobilate, pretul este de 205.000 de euro.

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Utilitati

Utilitati generale Curent, Apa, Gaz, Fosa septica, CATV
Sistem incalzire Centrala proprie, Calorifere
Climatizare Aer conditionat

Finisaje

Izolatii termice Exterior
Pereti Vopsea lavabila, Faianta
Podele Parchet, Gresie
Usa intrare Metal
Usi interior Panel

Dotari

Alte spatii utile Pivnita, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Anexe
Bucatarie Mobilata, Utilata
Contorizare Contor gaz
Mobilat Complet
Dotari imobil Curte, Gradina
Diverse Scara interioara, Telecomanda poarta garaj

Alte detalii zona

Amenajare strazi Asfaltate
Iluminat stradal

Parc

Lavanda Dragoiesti 1,3 km (16 min)

Locatie proprietate pe harta


Anunt publicat de:

Mircea Daniel Balica

Email: dan@zonere.ro
0731026636

Recomandate

369 EUR

Confort practic, dotari noi, amplasament central

Solstitiului, Popesti-Leordeni
270000 EUR

Apartament nou cu 4 camere terasa si curte

Floarea Soarelui, B Bucuresti
165000 EUR
4020 EUR
300000 EUR
258 EUR
127000 EUR

Vila PANTELIMON cu 2 CAMERE la PARTER

George Cosbuc, Pantelimon