SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Vila Berceni Costuri mici, Trai modern

ID: ZONE0112
103000 EUR
1391.89 EUR /mp

Detalii proprietate


 • Tip: Casa / vila
 • Suprafață utila: 74.00 mp
 • Suprafață construita: 85.00 mp
 • Camere: 3
 • Băi: 2
 • Bucatarii: 1
 • Mobilare: Complet
 • Parcare: Da
 • An constructie: 2018
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Structura de rezistenta: caramida
 • Niveluri: P+1
 • Teren: 108.00 mp

Descriere proprietate


Astazi va prezentam o vila de vanzare Parter plus 1 nivel situata in Comuna Berceni.

Pentru cei riverani comunei Berceni probabil ca nu este o noutate ca zona din apropierea comunei Berceni este in maxima dezvoltare. Si aici ma refer la zona care leaga comuna Berceni de Bucuresti, loc in care santierele sunt pline de oameni, iar dezvoltarea nu se opreste nici din cauza pandemiei, nici din cauza inflatiei si nici din cauza vreunui razboi.


Cum am precizat mai sus, aceasta zona este in plina dezvoltare datorita mai multor factori:

- dezvoltarea de infrastructura si anume metrou Berceni;
- parcarea aferenta metroului Berceni;
- sensul giratoriu suspendat care face trecerea peste centura Bucurestiului;
- si nu in ultimul rand a noii centuri a Bucurestiului care are trecerea nu departe de prima centura a Bucurestiului.

Toate cele prezentate mai sus au facut ca aceasta comuna sa fie intens cautata imobiliar. Si asta deorece va fi mult mai usor sa stai in comuna Berceni si sa te bucuri de beneficiile unui stil de viata la casa, si apoi sa ajungi imediat la metrou sau sa iti parchezi masina in parcarea de la metrou, pentru ca mai apoi sa pleci mult mai repede spre serviciu. La toate acestea se adauga fluidizarea traficului in si dinspre comuna spre Bucuresti prin sensul giratoriu suspendat.

De ce spun toate acestea?

Pentru ca orice Bucurestean care doreste sa se mute la casa in primul rand se gandeste la ce infrastructura are in aceea zona tocmai pentru a putea sa se bucure de avantajele statului la casa, dar si de facilitatile infrastructurii existente care pot scuti mult timp din viata de zi cu zi.

Asadar, din acest punct de vedere comuna Berceni beneficiaza de aceste avantaje clare.

Proprietatea pe care am scos-o la vanzare se afla in mijlocul comunei Berceni, in zona nou dezvoltata si anume pe strada Oituz. In jur sunt case noi construite, creandu-se o comunitate tanara venita din apartamentele din Bucuresti.

Un astfel de profil de client tanar cautam si noi pentru aceasta casa compusa din Parter plus 1 etaj cu trei camere din care doua dormitoare, o sufragerie, doua grupuri sanitare, un dressing, o bucatariae si un loc de luat masa. Suficient spatiu pentru o familie cu un copil.

Intreaga proprietate as descrie ca fiind compacta si cocheta dat fiind faptul ca suprafata pe ambele nivele este de 80 m.p. Desi nu pare mare, odata ce veti vedea casa parerea va poate fi schimbata, lucrul acesta datarandu-se bunei compartimentari care fructifica fiecare spatiu la maxim.

Sigur ca un aport important a fost adus si de mobilierul facut o parte pe comanda astfel incat sa fie cat mai bine calibrat in spatiul existent si sa simti in fiecare moment petrecut acasa ca ai suficent spatiu.

In curtea casei exista un loc de parcare si spatiu pentru un gratar cu prietenii, dar si zone unde poti sa iti etalezi talentul de horticultor putand planta flori si pomi de gradina. Amenajarea si apoi ingrijirea curtii nu iti va ocupa mult timp fiind important acest lucru in situatia in care dedici mult timp muncii.

Accesul la casa se face pe drum asfaltat si iluminat, iar utilitatile sunt deja existente.

Daca vorbim de utilitati, casa are deja racorduri la gaze si curent iar pentru apa si canalizare avem fosa septica si put cu hidrofor. Casa se incalzestre cu radiatoare aflate in fiecare camera printr-o centrala termica care pe timp de iarna duce consumul la cote infime. Acest
lucru se intampla datorita faptului ca a fost izolata cu poliestiren de 10 cm peste caramida porotherm care inchide structura casei pe cadre cu grinzi si stalpi. Deci o buna izolatie pe suprafata existenta si fara multe spatii vitrate face ca numitul coefoicient de transfer termic sa fie foarte redus la fel ca si factura de gaze.

Astfel acest tip de proprietate devine cea mai buna alternativa fiind direct concurenta cu un apartament de 4 camere la bloc, dar cu mult mai multe avantaje decat acesta: foarte aproape de metrou, cartier nou, casa foarte bine compartimentata si izolata, costuri mici la utilitati, spatiu de parcare, gratar, relaxare cu familia in gradina.

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Utilitati

Utilitati generale Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Sistem incalzire Centrala proprie, Calorifere

Finisaje

Izolatii termice Exterior
Pereti Vopsea lavabila, Faianta
Podele Parchet, Gresie
Stare interior Buna
Ferestre cu geam termopan PVC
Usa intrare Metal
Usi interior Panel

Dotari

Alte spatii utile WC Serviciu
Bucatarie Mobilata, Utilata
Contorizare Apometre, Contor caldura, Contor gaz
Mobilat Complet

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Locatie proprietate pe harta


Anunt publicat de:

Mircea Daniel Balica

Email: dan@zonere.ro
0731026636

Recomandate

530 EUR

Apartament Otopeni in vila cu parcare si curte proprie

Strada Intrarea Mesteacanului, Otopeni
850 EUR
165000 EUR
165000 EUR
300000 EUR
103000 EUR
258 EUR
900000 EUR

Teren Berceni pentru dezvoltare imobiliara

Drumu Dealu Bradului, Bucuresti
1990000 EUR