Vila din Tei - Visul Poate Continua

ID: ZONE0208
PROPRIETATE INCHIRIATA
Pret negociabil
Proprietate reprezentata exclusiv
Proprietate fara comision la tranzactionare

Detalii proprietate


  • Tip: Spatiu comercial
  • Suprafață utila: 127.00 mp
  • Suprafață construita: 146.00 mp
  • Parcare: Da
  • Pret negociabil: Da
  • Tip imobil: casa/vila
  • An constructie: 2014
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Structura de rezistenta: beton
  • Niveluri: P+1

Descriere proprietate


Bucurați-vă de luxul și rafinamentul unui centru de înfrumusețare premium, oferit într-o vilă de excepție, într-o zona foarte plăcută a Lacului Tei!

Vila noastră cu finisaje de lux este complet echipată cu cele mai moderne echipamente pentru un centru de înfrumusețare. O oportunitate de afacere la cheie, acest centru de înfrumusețare se află într-o vilă cu un design elegant și fascinant, finisaje cu adevărat uluitoare și dotări de ultimă generație. Avem și suficiente locuri de parcare pentru comoditatea clienților.

Centrul de înfrumusețare este gata de funcționare și este complet mobilat și echipat. Dispune de o recepție, un coafor cu trei posturi de lucru, o cameră dedicată manichiurii/pedichiurii, două camere pentru masaj și tratamente corporale, un birou pentru manager, două băi și o bucătărie modernă.

Clădirea în care se află acest centru distins este o construcție nouă, modernă, cu un design tip cubist și finisaje de lux, inclusiv un perete cortină din sticlă și piatră Vratza. Vila în sine are 5 camere spațioase, o recepție, o bucătărie bine echipată, loc de asteptare și 2 băi.

Finisajele interioare sunt deosebit de moderne și pline de rafinament, cu detalii impresionante, cum ar fi pereții înveliți în piatră Quartit Titanium, tavanele înstelate cu iluminare LED multifuncțională controlată prin telecomandă, candelabrele din fibră optică și cristale Bohemia, tavanele extensibile Barisol cu iluminare variabilă, precum și sistemul de climatizare tip tablou LG ARTCOOL GALLERY și ARTCOOL STYLIST cu iluminare LED. Nu trebuie să uităm nici de sistemul audio ambiental BOSE și alte detalii fascinante.

Această descriere oferă doar o mică parte din experiența extraordinară pe care o puteți oferi clienților dvs. Pentru a înțelege cu adevărat rafinamentul și eleganța acestui centru de înfrumusețare, vă invităm să ne contactați pentru o discuție personală și o vizionare a proprietății.

Amplasarea în zona Lacul Tei este un avantaj major, datorită proximității față de zona de birouri din Pipera, dar și de Ștefan cel Mare, Barbu Văcărescu și Calea Moșilor. Acesta este un loc ideal pentru a atrage o clientelă diversificată și exigentă.

Pretul afisat este fara TVA

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Utilitati

Utilitati generale Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV
Sistem incalzire Centrala proprie, Incalzire prin pardoseala
Climatizare Aer conditionat

Finisaje

Izolatii termice Exterior
Podele Gresie, Marmura
Ferestre cu geam termopan PVC
Iluminat Lampi, Spoturi, Aplice, Exterior cladire, Lumina naturala

Dotari

Contorizare Apometre, Contor gaz
Dotari imobil Acoperis, Curte

Alte detalii zona

Programeaza vizionare
Anunt publicat de:

Mircea Daniel Balica

Email: dan@zonere.ro
0731026636