SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

Vila Massimo Tre, De Vanzare In Titan

ID: ZONE0057
PROPRIETATE VANDUTA

Detalii proprietate


 • Tip: Casa / vila
 • Suprafață utila: 335.00 mp
 • Suprafață construita: 369.00 mp
 • Camere: 8
 • Băi: 3
 • Bucatarii: 3
 • Mobilare: Nemobilat
 • Parcare: Da
 • An constructie: 2013
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Structura de rezistenta: beton
 • Niveluri: P+2
 • Teren: 300.00 mp

Descriere proprietate


Va propunem spre achizitie vila Titan, construita in 2013 si finalizata in 2019, dispusa pe parter si pe doua etaje. Vila din strada Gura Putnei poate deveni locuinta multifamiliala ideala pentru cei care au cultivat puternice legaturi de familie. Astfel, bunicii pot fi langa nepoti, fratii sau surorile vecine sau chiar si parintii langa copii.
In oricare din variantele de mai sus te afli, trebuie sa stii ca vila a fost facuta tocmai in acest scop, luand in calcul, pe langa nevoia de intimitate, posibilitatea de a trai doua sau cel mult trei familii sub acelasi acoperis.
Cu o amprenta la sol de 123 m.p. construiti, casa are o suprafata construita totala (pe toate cele 3 niveluri) de 369 m.p. si o suprafata utila totala de 335 m.p.
Fiecare nivel are acces separat din casa scarii, care este scara comuna, iar curtea este de 300 m.p. Dispunerea camerelor pe fiecare nivel este urmatoarea:
PARTER- 2 camere (cu posibilitate de compartimentare si pentru cea de a treia), un grup sanitar si bucataria (care se vinde mobilata si utilata) cu insula de lucru;
SUFRAGERIE (sau mai nou living)- un dormitor generos (16.52 m.p.) si un hol cu dublu acces. Un acces in casa (doar pentru parter), care se poate face din intrarea din fata, si un acces care se face din intrarea de pe casa scarilor comuna tuturor nivelurilor.
Suprafata construita este de 123 m.p si suprafata utila totala este de 99.72 m.p.
ETAJ 1 / ETAJ 2- sunt identice si au fiecare cate 3 camere dispuse intr-o compartimentare decomandata, din care 2 dormitoare la fel de generoase ca si la parter, un grup sanitar, bucatarie, sufragerie, doua balcoane si un hol principal cu acces din casa scarilor.
Suprafata construita pentru fiecare nivel (atat etajul 1, cat si etajul 2 ) este de 123 m.p., si suprafata utila totala este de 117.67 m.p.
TERASA -cu acces din casa scarilor situata peste etajul 2 poate fi utilizata ca spatiu de relaxare, fiind hidroizolata cu membrana bituminoasa peste care se poate pune pavaj de orice tip (gresie de exterior, granit fiamat s.a.m.d.)
CURTEA- intregul teren este de 300 m.p., iar liberi raman 177 m.p. dispusi in forma de semicerc. Aceasta inseamna ca terenul liber este dispus in fata, intr-o singura laterala si in spate.
Desi este duplex, intreaga proprietate are zid individual din caramida, planseu de beton si stalpi, iar intre proprietatea vecina si aceasta se afla un rost de dilatatie de 3 centimetri intre ziduri.
PARCAREA-pentru 8 camere si 3 familii care pot achizitiona acesta vila, exista 5 locuri de parcare: 2 locuri de parcare in curtea proprietatii, si 3 locuri de parcare in fata ei.
Revenind un pic la interiorul vilei din Gura Putnei, va pot spune ca se va vinde la cheie, chiar daca acum etajul 2 nu este finalizat. Pentru finalizarea etajului 2 este nevoie de un termen de maxim 2 luni. Dar parterul si etajul 1 sunt integral terminate, si au fost finisate cu materiale de foarte buna calitate. Pentru a detalia, va pot spune ca parchetul este de 12 mm, gresia si faianta- de la Romstal, plinta parchetului din MDF, usi interioare import Germania, tamplaria PVC cu geam termopan-tripan de la VEKA, glafuri interioare din granit, prize si intrerupatoare Gewiss, iluminarea interioara integrala pe led cu spoturi (cam 20 de spoturi cu led pe fiecare nivel), obiecte sanitare Kludi, grupurile sanitare cu rezervoare incastrate de la Geberit si lista amenajarilor continua... (in detaliu la vizionarea proprietatii). Casa scarilor din beton, a fost placata cu treapta si contratreapta din gresie fiamata, iar iluminarea ei se face atat cu spoturi la nivelul treptelor, cat si cu sisteme cap scara si cap cruce necesare iluminatului din plafon.
Izolatia exterioara este din poliestiren expandat de 100 mm si vopsea decorativa de exterior proaspat aplicata.
Un amanunt aparte este pregatirea pe fiecare nivel, care deja este facuta pentru montarea- in cazul in care se doreste acest lucru, a semineelor. Cate unul pentru fiecare nivel.
UTILITATILE sunt existente in totalitate, chiar daca initial intreaga proprietate a fost pregatita pentru incalzirea cu centrala electrica. In acest sens, curentul trifazic a fost impartit cu cate o faza pe fiecare nivel. Astazi proprietatea are canal si apa de la Primaria sector 3, curentul amplasat si gazele inca in faza de aprobare.
ZONA Strada Gura Putnei se afla in spatele Auchan Titan, si este cunoscuta ca avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii ani. Sigur, chiar daca in zona acum se mai construieste, o achizitie de acest gen facuta la timpul potrivit va aduce un randament mult mai bun decat atunci cand nu va mai exista aceasta posibilitate.

Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Utilitati

Utilitati generale Curent, Apa, Canalizare, CATV
Utilitati in zona

Finisaje

Izolatii termice Exterior
Pereti Vopsea lavabila, Faianta, Vinarom
Podele Parchet, Gresie
Ferestre cu geam termopan PVC
Usa intrare Metal
Usi interior Celulare

Dotari

Alte spatii utile Spatiu depozitare, Dependinte
Bucatarie Mobilata, Utilata
Mobilat Nemobilat
Dotari imobil Curte
Electrocasnice Frigider, Aragaz
Diverse Scara interioara, Semineu

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Pietruite)

Stație de metrou

Titan 0,8 km (10 mins)
Nicolae Grigorescu 1,0 km (13 mins)
Nicolae Grigorescu 1,2 km (15 mins)
Dristor 1 2,0 km (25 mins)

Shopping Mall

Galeriile Titan 0,7 km (9 min)
ParkLake 0,9 km (12 min)
CENTRAL INSTAL IMPEX S.R.L. 1,3 km (17 min)
eMAG - punct de livrare 1,5 km (20 min)
Star Office 1,8 km (23 min)

Locatie proprietate pe harta


Anunt publicat de:

Mircea Daniel Balica

Email: dan@zonere.ro
0731026636

Recomandate

369 EUR

Confort practic, dotari noi, amplasament central

Solstitiului, Popesti-Leordeni
270000 EUR

Apartament nou cu 4 camere terasa si curte

Floarea Soarelui, B Bucuresti
165000 EUR
4020 EUR
300000 EUR
258 EUR
127000 EUR

Vila PANTELIMON cu 2 CAMERE la PARTER

George Cosbuc, Pantelimon