Achiziționarea unei proprietăți cu un sistem de plată în rate poate fi o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să devină proprietari, dar nu dispun de fondurile necesare în totalitate. Planul de plată cu 40% avans și restul în 36 de rate presupune următorii pași:

  1. Avansul de 40%: La începutul tranzacției, cumpărătorul plătește 40% din valoarea totală a proprietății ca avans. Acest avans reprezintă o sumă semnificativă care servește drept contribuție inițială.
  2. Valoarea rămasă în rate: Restul de 60% din valoarea proprietății este împărțit în 36 de rate egale. Acest sistem permite cumpărătorului să achite o parte semnificativă a costului într-un interval de timp extins, fără a necesita o plată integrală inițială.
  3. Rate lunare fixe: Cumpărătorul efectuează plăți lunare constante pe parcursul celor 36 de luni, asigurându-se că rata de rambursare este predefinită și ușor de gestionat.
  4. Fără dobândă sau cu dobândă redusă: În funcție de aranjamentele specifice, vânzătorul poate oferi acest plan de plată fără dobândă sau cu o dobândă redusă, ceea ce poate fi avantajos pentru cumpărător.
  5. Protecție legală: Detaliile legate de acest aranjament, inclusiv avansul, ratele lunare și orice alte condiții, sunt stabilite într-un contract bine elaborat pentru a evita neînțelegerile.

€ 380.000

Obtine Proprietatea Prin  RATE LA DEZVOLTATOR

Vila in Titan Pentru Familie Extinsa

€ 130.000

Obtine Proprietatea Prin  RATE LA DEZVOLTATOR

Apartament Titan Ultrafinisat In Vila Tip Boutique

€ 140.000

Obtine Proprietatea Prin  RATE LA DEZVOLTATOR

Apartament Titan Ultrafinisat In Imobil Cochet

€ 140.000

Obtine Proprietatea Prin  RATE LA DEZVOLTATOR

Apartament Titan Ultrafinisat Incalzire Eficienta

Alte servicii: