RENT TO BUY

Dacă sunteți ca majoritatea cumpărătorilor de case, veți avea nevoie de un credit ipotecar pentru a finanța achiziția unei noi case. Pentru a vă califica, trebuie să aveți un scor bun de credit și numerar pentru un avans. Fără acestea, calea tradițională către Cumpararea casei ar putea să nu fie o opțiune.

Există totuși o alternativă: un contract de închiriere pentru proprietate, în care închiriezi o locuință pentru o anumită perioadă de timp, cu opțiunea de a o cumpăra înainte de expirarea contractului de închiriere. Acordurile de închiriere pentru deținere constau de obicei din două părți:
Prima -un contract de închiriere standard
și
A doua -o opțiune de cumpărare.
Locuințele de închiriere cu posibilitatea de a deveni proprietate, sunt locuințe care includ o clauză în contractul de închiriere care vă oferă fie opțiunea de cumpărare, fie obligația de a cumpăra după o anumită perioadă de timp. Efectuați plăți de chirie în fiecare lună și o parte din aceste plăți poate fi luată în considerare pentru plata în avans. În cazul în care decideți să cumpărați, banii în exces pot fi aplicați la achiziționarea casei.

Închirierea pentru a Cumpara poate fi un concept atrăgător pentru persoanele care sunt interesate să dețină o proprietate, dar care până acum au fost excluse din procesul tradițional de cumpărare a casei. Dacă nu aveți un avans considerabil, de exemplu, sau dacă scorul dvs. de credit este prea scăzut pentru a vă califica pentru un credit ipotecar, închirierea unei proprietăți cu intenția de a o cumpăra vă poate oferi timp să economisiți și să lucrați la îmbunătățirea ratingului dvs. de credit.

Cum Functioneaza RENT TO BUY ( Inchiriere cu obtiunea de cumparare) pentru proprietatile ZONE Real Estate.
Pas 1 : Vizionati proprietate si va asigurati ca este ce va trebuie
Pas 2 : Platiti un avans de 15%- 20 % din valoarea proprietatii printr-un antecontract notarial cu termen de finalizare 36 de luni.
Pas 3: Semnati un contract de inchiriere pe 36 de luni si intrati in proprietate.
Pas 4 : Veti plati lunar chiria din care noi incasam 80% si restul de 20% ii adugam la avansul dat.
Pas 5 : Pana in luna 36 puteti incepe procedurile de finantare in vederea finalizari unui credit ipotecar cu care veti achita proprietatea.

€ 380.000

Obtine Proprietatea Prin RENT TO BUY

Vila in Titan Pentru Familie Extinsa

€ 130.000

Obtine Proprietatea Prin RENT TO BUY

Apartament Titan Ultrafinisat In Vila Tip Boutique

€ 140.000

Obtine Proprietatea Prin RENT TO BUY

Apartament Titan Ultrafinisat In Imobil Cochet

€ 140.000

Obtine Proprietatea Prin RENT TO BUY

Apartament Titan Ultrafinisat Incalzire Eficienta

Alte servicii: