MARKETING ADECVAT

Cât de important este marketing-ul pentru proprietatea ta?

Peste 80% din proprietăți se vând la prețuri mai mici decât valoarea de piață reală. Sub 10% din proprietăți se vând la prețul real al pieții, iar în medie aproape 5% din popriețăți se vând la un preț mai mare decât prețul pieții.
Doar 3 clienți cumpărători din 100 sunt dispuși să cumpere o proprietate ACUM (exact în momentul în care vorbim),
restul de 97 de clienți din 100 cumpără proprietăți pe o perioada cuprinsă între 6 luni și 3 ani.

Cum poți să ieși la suprafață?

Folosind cele mai moderne metode de marketing bazate pe un plan real, personalizat pentru fiecare tip de proprietate.

Un plan de marketing care atrage atenția tuturor

Marketing-ul de top conceput de cele mai creative minți pentru ca proprietățile să iasă în evidență față de oricine altcineva

O poziționare unică în toate mijloacele de comunicare

Coerența mesajului, a informației multiplicată prin orice mijloc de comunicare îți aduce cei mai serioși clienți

O targetare țintă a potențialilor clienți

Întotdeauna este bine să știi care este profilul potențialului client. Dacă nu ai acel profil, nu ai clientul.

Cum lucrăm noi și câteva exemple

Marketing online

Marketingul online pentru imobiliare este un proces prin care proprietarii de imobile, dezvoltatorii imobiliari și agenții imobiliare promovează și vând proprietăți folosind metode de marketing online. Acest lucru implică utilizarea diferitelor tactici de marketing digital pentru a atrage clienți și a genera interes în proprietățile disponibile.

Unele dintre tacticiile comune de marketing online pentru imobiliare includ crearea de site-uri web și de pagini de social media dedicate, utilizarea de instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare pentru a îmbunătăți clasamentul site-urilor web, plasarea de anunțuri pe site-uri web relevante și pe platforme de social media, folosirea de conținut video și fotografii pentru a prezenta proprietățile în mod atractiv și furnizarea de materiale informative și conținut util pentru a construi relații cu potențialii clienți.

Marketingul online pentru imobiliare poate fi o strategie eficientă pentru a ajunge la o audiență mai mare și pentru a genera interes în proprietăți. Cu toate acestea, este important să fie înțeles că marketingul online nu este un substitut pentru vânzarea tradițională și interacțiunile personale cu clienții. Este important să se găsească un echilibru între marketingul online și offline pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Campaniile de marketing online pentru proprietăți imobiliare se concentrează pe promovarea proprietăților disponibile prin intermediul internetului. Aceste campanii utilizează o varietate de canale de marketing online, inclusiv site-uri web, motoare de căutare, rețele sociale, publicitate online, email marketing și altele. Scopul este de a crește vizibilitatea proprietăților și de a atrage mai mulți potențiali clienți interesați. O campanie de marketing online bine structurată și executată poate fi un instrument foarte eficient pentru a vă ajuta să vă vindeți proprietățile mai rapid și mai profitabil.

Marketing offline ( pliante, reviste de specialitate )

Campania de marketing offline este o strategie de promovare a unei afaceri sau a unei proprietăți imobiliare prin intermediul canalelor tradiționale de marketing, cum ar fi publicitatea în ziare și reviste, pliante, flyere, panouri publicitare și alte tipuri de materiale tipărite.

Această campanie se concentrează pe utilizarea canalelor tradiționale de marketing pentru a ajunge la un public mai larg și pentru a construi conștientizarea brandului. Prin utilizarea acestei strategii, agenții imobiliari pot ajunge la un public țintă mai larg, inclusiv la cei care nu utilizează în mod obișnuit tehnologia și internetul pentru a căuta proprietăți.

Materialele tipărite, cum ar fi pliantele și flyerele, pot fi distribuite la evenimente locale, în zona în care se află proprietatea, sau pot fi trimise prin poștă către persoanele interesate. Publicitatea în ziare și reviste poate fi plasată în publicații locale sau naționale pentru a atrage atenția asupra proprietăților disponibile.

Campania de marketing offline poate fi combinată cu alte strategii de marketing, cum ar fi campania de tururi virtuale sau campania de videoclipuri de prezentare, pentru a oferi o experiență completă clienților. În plus, această campanie poate fi adaptată în funcție de publicul țintă, pentru a se asigura că mesajul este eficient transmis.

În concluzie, campania de marketing offline este o strategie eficientă și complementară pentru promovarea proprietăților imobiliare, care poate ajunge la un public mai larg și poate construi conștientizarea brandului. Această campanie poate fi adaptată în funcție de publicul țintă și poate fi combinată cu alte strategii de marketing pentru a oferi o experiență completă clienților.

Marketingul offline pentru imobiliare implică utilizarea tacticii tradiționale de marketing, care implică interacțiunea directă cu potențialii clienți în mediul fizic. Aceasta poate include utilizarea de anunțuri în ziare și reviste, distribuirea de broșuri și flyere, organizarea de evenimente pentru a prezenta proprietățile și pentru a întâlni potențialii clienți, precum și participarea la târguri imobiliare și alte evenimente similare.

În plus, marketingul offline poate implica și interacțiunea directă cu clienții prin intermediul agenților imobiliari, care pot organiza vizionări și prezentări personale ale proprietăților. Aceste întâlniri pot oferi oportunități de a răspunde la întrebările clienților și de a construi relații personale cu aceștia.

În general, o strategie de marketing imobiliar de succes va include o combinație de tactici de marketing online și offline, adaptate la publicul țintă și la specificul proprietăților.

Campanii complexe rezidentiale

Campaniile complexe rezidențiale de real estate sunt strategii de marketing utilizate pentru a promova vânzarea sau închirierea de proprietăți rezidențiale, cum ar fi apartamente, case și terenuri. Aceste campanii sunt de obicei structurate în jurul lansării unui nou proiect rezidențial sau promovarea unui proiect existent.

Aceste campanii implică o gamă largă de canale de comunicare și tactici de marketing, inclusiv publicitatea online și offline, relațiile publice, marketingul direct, marketingul digital și evenimentele.

Printre tactici comune utilizate în campaniile complexe rezidențiale se numără:

 1. Publicitatea online și offline: publicitatea prin reclame online și offline pentru a atrage atenția publicului țintă și a genera interes în proprietățile rezidențiale.
 2. Evenimente și prezentări: organizarea de evenimente pentru a prezenta proprietățile rezidențiale, cum ar fi inaugurări de locuințe, tururi de vizitare sau sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a atrage cumpărători potențiali.
 3. Relații publice: colaborarea cu mass-media și influenceri pentru a crește expunerea și a genera buzz în jurul proprietăților rezidențiale.
 4. Marketing direct: utilizarea tacticii de marketing direct, precum poșta directă sau campanii de email marketing, pentru a ajunge la publicul țintă și a le oferi informații relevante despre proprietățile rezidențiale.
 5. Marketing digital: utilizarea canalelor digitale, cum ar fi site-urile web, rețelele sociale și campanii de publicitate online, pentru a ajunge la publicul țintă și a-i convinge să ia acțiuni specifice.
 6. Tactici personalizate: oferirea de conținut personalizat și oferte speciale pentru a atrage atenția publicului țintă și a-l convinge să ia o decizie de achiziție.

 

Aceste tactici sunt combinate într-o strategie de marketing integrată, care are ca scop de a crea o experiență coerentă și convingătoare pentru potențialii cumpărători și a-i convinge să ia o decizie de achiziție. Scopul final al campaniilor complexe rezidențiale de real estate este de a obține vânzări și închirieri de proprietăți și de a crește succesul proiectului.

Campanii proprietati rezidentiale

Campaniile de proprietăți rezidențiale sunt strategii de marketing utilizate pentru a promova și a vinde proprietăți rezidențiale, cum ar fi apartamente, case și terenuri. Aceste campanii se concentrează pe atragerea și convingerea publicului țintă să ia o decizie de achiziție sau închiriere.

Aceste campanii implică o gamă largă de canale de comunicare și tactici de marketing, inclusiv publicitatea online și offline, relațiile publice, marketingul direct, marketingul digital și evenimentele.

Open-house-uri

Campania Open House este o strategie populară utilizată în industria imobiliară pentru a atrage clienți și a prezenta proprietățile disponibile pentru vânzare sau închiriere. Această campanie implică organizarea unor evenimente deschise publicului în general, pentru a vizita o proprietate și a o examina mai îndeaproape.

Pentru a organiza o campanie Open House, trebuie să găsiți o proprietate adecvată pentru a fi prezentată și să promovați evenimentul către potențiali clienți. Anunțurile pot fi făcute prin intermediul site-urilor web, rețelelor sociale, afișelor și prin intermediul bazei de date a clienților.

În timpul evenimentului Open House, agenții imobiliari ar trebui să fie disponibili pentru a răspunde la întrebări și a oferi informații suplimentare despre proprietate. Aceștia ar trebui să ofere un tur complet al proprietății și să-i ajute pe vizitatori să vadă potențialul acesteia.

De asemenea, puteți oferi gustări și băuturi pentru a crea o atmosferă confortabilă și relaxată. Acest lucru va ajuta la crearea unei experiențe mai plăcute pentru vizitatori și la construirea unui nivel de încredere între agenții imobiliari și clienți.

În general, campaniile Open House pot fi o metodă eficientă de a atrage clienți și de a promova proprietățile disponibile pentru vânzare sau închiriere. În timp ce este important să investiți timp și efort în planificarea și organizarea evenimentelor, acestea pot aduce beneficii semnificative în termeni de generare de afaceri și construirea unei baze solide de clienți.

Campaniile Open House sunt evenimente organizate de agenții imobiliare pentru a permite potențialilor cumpărători să viziteze proprietățile disponibile. Aceste evenimente sunt o oportunitate excelentă de a face o primă impresie bună și de a prezenta proprietatea în cea mai bună lumină posibilă. Mai jos sunt prezentate câteva aspecte cheie ale organizării unei campanii Open House:

 1. Selectarea proprietății – Agenții imobiliari trebuie să identifice proprietatea potrivită pentru a fi inclusă în campania Open House. Este important să se ia în considerare amplasarea, dimensiunea și caracteristicile proprietății, precum și interesul potențialilor cumpărători.
 2. Comunicarea – Agenții imobiliari trebuie să comunice cu potențialii cumpărători despre eveniment prin intermediul diferitelor canale de comunicare, cum ar fi email, mesaje text, rețele sociale, pliante și afișe.
 3. Pregătirea proprietății – Este important să se pregătească proprietatea înainte de eveniment. Acest lucru poate include curățarea, organizarea și îmbunătățirea aspectului general al proprietății.
 4. Ziua evenimentului – Agenții imobiliari trebuie să fie prezenți la eveniment și să răspundă la întrebările potențialilor cumpărători. Este important să se ofere o tură detaliată a proprietății și să se evidențieze caracteristicile cheie ale acesteia.
 5. Urmărirea – După eveniment, agenții imobiliari trebuie să urmărească cu potențialii cumpărători pentru a verifica nivelul lor de interes în proprietate și pentru a stabili o relație de lucru cu aceștia.

Campaniile Open House pot fi o modalitate excelentă de a atrage atenția potențialilor cumpărători și de a le oferi o oportunitate de a vedea proprietatea în persoană. Aceste evenimente pot ajuta la accelerarea procesului de vânzare și pot genera o competiție sănătoasă între cumpărători interesati.

Targuri si expozitii

Târgurile și expozițiile sunt evenimente organizate de obicei într-un spațiu mare, cum ar fi un centru de convenții sau o sală de expoziții, unde companiile pot prezenta produsele și serviciile lor publicului larg. În industria imobiliară, târgurile și expozițiile pot fi o oportunitate excelentă de a promova proprietăți și de a întâlni potențiali clienți.

Un avantaj major al participării la târguri și expoziții este că acestea aduc împreună un număr mare de oameni interesați de imobiliare într-un singur loc. Acest lucru poate fi o oportunitate excelentă de a întâlni potențiali clienți și de a stabili relații cu alți profesioniști din industria imobiliara.

Tururi Virtuale 3D

Campania tururilor virtuale în imobiliare este o strategie eficientă pentru a prezenta proprietățile clienților într-un mod inovator și captivant. Această campanie implică crearea unor tururi virtuale prin intermediul tehnologiei de realitate virtuală sau prin intermediul fotografiilor și videoclipurilor 360 de grade.

Videoclipuri de prezentare

Campania videoclipurilor de prezentare este o strategie eficientă în industria imobiliară care implică crearea și distribuirea de videoclipuri de prezentare pentru proprietățile disponibile pentru vânzare sau închiriere. Această campanie poate fi utilizată pentru a prezenta proprietățile clienților într-un mod captivant și atractiv, oferindu-le o experiență virtuală de vizitare a proprietății.

Proprietatea dumneavoastra pe social media

Dacă vrei ca proprietatea ta să aibă cel mai bun plan de marketing, completează formularul de mai jos:

imobiliare
zone re
proprietati
Servicii imobiliare
Imobiliare