Exclusivitate

Majoritatea persoanelor care doresc sǎ vȃndǎ o proprietate ezitǎ cȃnd aud cuvȃntul „ Exclusivitate”, neștiind exact ce presupune acest serviciu sau cum funcţioneazǎ.

Ce ȋnseamnă Exclusivitate?

Serviciu de Exclusivitate presupune ca o proprietate scoasǎ la vânzare sǎ se afle ȋn portofoliu unei singure agenţii imobiliare. Ȋn acest caz, agenţia trebuie sǎ se asigure cǎ acestǎ proprietate primeazǎ ȋn faţa ofertelor cu regim de intermendiere.

Care este rolul Zone Real Estate ȋn Exclusivitate?

Rolul Zone Real Estate ȋntr-o reprezentare cu regim de Exclusivitate este acela de a promova proprietatea cu cele mai eficiente instrumente de marketing ȋn vederea obţinerii celui mai bun preţ.

Aşadar, noi investim timp şi resurse pentru a gǎsi cumparǎtorul potrivit pentru proprietatea scoasǎ la vânzare, ȋncepând din prima zi a procesului de listare și vânzare.

De ce Exclusivitate?

Serviciul de Exclusivitate are un buget pre-stabilit de promovare și un plan de marketing structurat, care permit expunerea proprietăţii pe toate planurile, atât indoor cât şi outdoor.

Mai mult, clientul vânzǎtor are o singură agenţie care ȋi apară interesele pe piaţa imobiliară, astfel el primește feedback real din piaţă și nu va cadea victimă a ceea ce numim „turism imobiliar”. Toate persoanele care ȋi vor trece pragul proprietăţii vor fi clienţi calificaţi, dornici să achiziţioneze.

Tipuri de contracte

  • Contract Reprezentare Exclusiva
  • Contract de exclusivitate
  • Contract de listare
  • Contract de Comision