Reprezentarea unei singure parti

De ce?

Pentru cǎ vânzarea sau cumpărare unei proprietăţi ȋn regim de Reprezentare Exclusivǎ ȋţi asigură un reprezentant legal, capabil și specializat, care lucreazǎ doar ȋn favoarea ta pe piaţa imobiliarǎ.

Ce ȋnseamnă Reprezentare Exclusivǎ?

Serviciu de Reprezentare Exclusivǎ poate fi tradus ca serviciul dedicat unei singure părţi ȋntr-o tranzacţie imobiliarǎ, unde Zone Real Estate poate reprezenta persoana care vrea sǎ vândǎ un imobil sau pe cea care vrea sǎ cumpere.

Care este rolul Zone Real Estate ȋn Reprezentarea Exclusivǎ?

Rolul nostru ȋn serviciul de Reprezentare Exclusivǎ diferă ȋn funcţie de partea pe care o reprezentǎm, astfel:

Ȋn cazul reprezentǎrii unui client cumpǎrǎtor, Zone Real Estate pune la dispoziţia clientului serviciile de specialitate juridicǎ și creditare, notari acreditaţi şi analize comparative de piaţǎ pentru determinarea preţului corect al unei proprietǎţi.

Pe de altǎ parte, ȋn cazul reprezentǎrii unui client vânzǎtor, Zone Real Estate se asigurǎ cǎ proprietatea deţine un plan de marketing personalizat pentru a atrage clienţi cumpǎrǎtori calificaţi, determinaţi sǎ cumpere proprietate ȋn cauzǎ. Totodata, Zone Real Estate doreşte sǎ obţinǎ cele mai bune condiţii de piaţǎ pentru clientul vânzǎtor, oferindu-i servicii de specialitate juridicǎ, notarialǎ si rapoarte de piaţă.

Tipuri de contracte

  • Contract Reprezentare Exclusiva
  • Contract de exclusivitate
  • Contract de listare
  • Contract de Comision