DE CE ZONERE FLEXI?

Din anul 2003 de cand am inceput să lucram in servicii imobiliare si pana in prezent, am ajutat sute de clienti proprietari sa si gaseasca chiriasul potrivit.

In toți acesti ani am sintetizat 3 nevoi ca fiind cele mai apasatoare atunci cand
proprietarii decid sa isi dea spre inchiriere proprietatile indiferent de tipul proprietatii. (apartament, casa, spatiu comercial). Asadar acestea sunt:

1.Sa gaseasca un chirias care sa stea cat mai mult in proprietate
2.Sa fie un chirias serios si bun platnic
3 Sa fie un chirias care respecta atat proprietatea in sine (curățenie, sa nu fie distrugeri, sa pastreze si sa conserve bunurile ) cat si relatia cu comunitatea din care tocmai face parte.( relatie buna cu vecinii).

In multe situatii proprietarii sunt dezamagiti de chiriasii gasiti si nu de putine ori apar conflicte sau neincrederi. De aceea am creat pachetul ZONERE – FLEXI dedicat proprietarilor care cauta chiriasi . Un pachet de servicii
care pune la dispozitia oricarui proprietar parghiile , metodele si tehnologia in găsirea chiriasilor care sa satisfaca cele 3 nevoi de baza.

TEHNOLOGIA

Cu care cautam cel mai bun chirias

METODELE

de identificare a celui mai bun chirias

PARGHIILE

cu care mentinem in proprietate cat mai mult timp un chirias

Cum te ajuta ZONERE  FLEXI?

Pachetul de Servicii ZONERE FLEXI  este conceput special pentru momentul in care iti doresti sa iti inchiriezi  proprietatea tinand cont ca ai nevoie de un plan bine stabilit pe o anumita perioada de timp si cu o anumita valoare adugata proprietatii tale. Pentru pachetul ZONERE FLEXI  beneficiezi de : un plan de inchiriere, un agent imobiliar ZONE REAL ESTATE dedicat exclusiv tie, o targetare clara a tipului de client care iti poate inchiria proprietatea, un plan de marketing, o comunicare corecta a ofertei in piata imobiliara , un plan de promovare, o imagina foarte buna a proprietatii tale, si nu in ultimul rand de ( VEZI PACHETE ZONERE FLEXI- click ) Toate acestea ti le poate oferii pachetul ZONERE-FLEXI

Toate acestea iti vor pune la dispozitie experienta noastra impreuna cu tehnologia ,metodele si parghiile pentru a avea cel mai bun chirias pentru proprietatea ta. 

Solutii juridice

Plan de vanzare

Plan de Marketing

Plan de promovare

Targetare

Imagine

Pachetul ZONERE FLEXI ofera   GARANTIE  in bani 12 luni pentru o inchiriere  sigura

GRATUIT vei avea O ANALIZA DE PIATA a proprietatii tale.

Cand ai nevoie de ZONERE FLEXI?

Peste 40% din proprietarii care ofera spre inchiriere intampina dificultati in relatia cu viitori chiriasi. Indiferent in care perioada, pe parcursul unui contract, se intampla sa apara aceste dificultati intodeuna acestea genereaza dezamagiri
si cresc gradul de neincredere al proprietarilor in viitoarele relatii de inchiriere. Astfel ZONERE FLEXI elimina aceste situatii punand inainte de orice intelegere financiara siguranta unei inchirieri pe termen cat mai lung, cu un client chiriasi
serios eliminand situatiile de neincredere.

0
+
Proprietati inchiriate
0
+
Ore de munca pentru proprietari
0
+
Clienti proprietari multumiti

In 17 ani de activitate - CE SPUN CLIENTII care au ales ZONERE-FLEXI?

Proprietati din portifoliul cu pachetul ZONERE FLEXI

PACHETELE ZONERE FLEXI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zonere FLEXI 1

text

text2

text3

text4

text5

Zonere FLEXI 3

text

text2

text3

text4

text5

Poate esti interesat si de alte Pachete ZONE REAL ESTATE

null

ZONERE- UP

pentru cei care cauta sa vanda o proprietate

null

ZONERE SAFE

pentru Cumparatori

null

ZONERE GROW

pentru dezvoltatori

Si alte Servicii Imobiliare complete pentru tine!

Expert autorizat M.L.P.A.T.

Cadastru și intabulare

Marketing adecvat al proprietății

Stiri imobiliare

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

Apartament pe BVD ul Camil Ressu o altfel de oportunitate!

Mituri despre vilele tip duplex si  teorema cumparatorilor de vile

Evolutia preturilor

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

PIATA INCHIRIERILOR REZIDENTIALE ESTE ALTFEL IN TIMPUL PANDEMIEI DIN 2020 Ritmul inchirierilor apartamentelor, atat cele in blocurile noi dar si cele in blocurile vechi, este cel mai scazut din ultimii 10 ani. In medie anul trecut in Luna August -Septembrie o garsoniera se inchiria in maxim 1 saptamana – 10 zile.Anul acesta aceeasi garsoniera sta … Continue reading De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?