DE CE ZONERE SAFE?

Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate ai 2 perspective ale viitoarei achiziții:

1.Perspectiva unei investitii

2 Perspectiva satisfacerii unei nevoi

Indiferent pentru care din cele doua perspective te gandesti sa achizitionezi o proprietate ( sau mai multe proprietati) trebuie sa fi sigur ca vei face aceasta achizitie in siguranta ( SAFE!). Siguranta unei achizitii nu inseamna numai transferul banilor, etapa dealtfel reglementata prin lege, dar mai ales siguranta ca ai facut o achizitie la pretul real, ca ai gasit o locatie care iti confera siguranta tie si familiei tale, ca din punct de vedere juridic nu mai sunt necesare adnotări ulterioare, ca ai parcurs toate termenele contractuale si le ai negociat si mai ales siguranta ca din punct de vedere structural acea proprietate corespunde normelor in constructii.

Pachetul de servicii imobiliare ZONERE SAFE presupune un angajament care are la baza o garantie a investitie noastre.pentru ca orice client cumparator care ne angajează sa poată sa obțină cele mai importante 4 beneficii :

  1. prețul cel mai buni,
  2. timpul cel mai scurt,
  3. siguranța tranzactiei ( detalita mai sus)
  4. garanția serviciilor noastre.

Pentru clientii nostri cumparatori folosim tehnologia noastra,timpul nostru si parghiile ( reteaua , bazelel de date) pentru ca viitoarea achizitie sa fie doar un pas simplu si usor.

TEHNOLOGIA

Cu care cautam o proprietate beneficii pentru tine

TIMPUL

pe care il alocam intalnirilor

RESURSELE

cu care obtinem cele mai bune

Cum te ajuta ZONERE- SAFE?

ZONERE SAFE te ajuta sa economisesti:

1. TIMP alocat cautarii celei mai bune oferte

O achizitie de proprietate ( teren, casa, apartament) inseamna in primul rand asumarea unui cost de timp din partea oricarui cumparator. Spun cost de timp deoarece niciun client cumparator nu recupereaza vreodata acest cost. ( altfel il numeam investitie). Costul de timp inseamna telefoane date pentru a cauta proprietati, vizionari in intervale diferite de timp pentru a vedea proprietatile, apoi cele mai importante negocieri a pretului , a etapelor de plata a pretului a finalizarii tranzactiei si a elibararii, in eventualitatea in care va gasi o proprietate apare timpul de negociere, apoi timpul cu perfectarea actelor, si tot asa.

Zonere Safe transfera timpul catre noi .Astfel  noi  cautam, identificam, analizam,  ca si cum am cumpara noi.

2. Cost de Tranzactionare

Un  alt cost este cel al valorii unei proprietati. Aproape 45% din clienti care cauta proprietati gasesc sa le placa foarte mult proprietatile care sunt peste bugetele lor de achizitie. Bun si cum pot rezolva acest lucru? Negociind ! Uneori negocierea reuseste dar de tot atatea ori negocierea esueza. De cele mai multe ori o negociere esuata, pentru cumparator,se poate  traduce  in BANI PLATITI IN PLUS.Daca tot vorbim de costuri un alt cost de tranzactionare pe langa cel financiar  este costul cursului de schimb valutar, sau costul comisionelor bancare sau costul timpului de eliberare sau costul timpului de amenajare sau chiar cel al unei eventuale amenajari. dupa achizitie., costul mutarii  (n daca se face o mutare de la o proprietate la alta)  Așadar toate aceste costuri trebuiesc luate in calcul.

Zonere Safe te ajuta sa obtii valori de piata reale ale proprietati ( proprietatilor ) pe care urmeaza sa le achizitionezi  luand in calcul toate costurile de tranzactionare.

3. Fara Stres pe timpul cautarii si pe parcursul derularii procesului de achizitie.

Absolut intreaga procedura de achizitie a unei proprietati, de la cautarea celei mai bune variante,  apoi pe parcursul derularii procesului de tranzactionare si nu in ultimul rand etapele de intrare in proprietate pentru foarte multi cumparatori inseamna un stres in plus acumulat. Fiecare dintre noi avem, in ziua de astazi, o multitudine de lucruri de facut sau de finalizat pe parcursul zilei sau pe parcursul unei anumite perioade, la care se adauga in plus  si achizitia unei proprietati.

Binenteles ca aceasta achizitie trebuie sa decurga normal  astfel incat aceasta sa fie doar o etapa din viata fiecaruia. Tocmai de aceea un agent imobiliar profesionist de la ZONE Real Estate iti poate arata cum pachetul de servicii ZONERE Safe te poate ajuta sa finalizezi orice achizitie imobiliara fara stres.

Întrebări de genul : cum gasesc proprietăți bune in piata imobiliara?, cum fac oferta cea mai buna?, ce ramane in proprietate?,cum a fost construita proprietatea?, actele sunt in regula?, cand elibereaza proprietatea?,  cum voi gasi proprietatea dupa eliberare? , in cat timp finalizez tranzactia daca am credit ipotecar? , ce avans platesc?, care sunt clauzele contractuale pentru un avans?,la ce curs valutar plătesc proprietatea?,  dar si multe altele vor gasi soluționare impreuna cu noi si pachetul ZONERE SAFE!

4. Obtii Garanția pachetului de servicii ZONERE SAFE

Numai daca angajezi un agent imobiliar ZONE Real Estate care sa te reprezinte in fata oricărui proprietar sau in fata oricărui reprezentant al unui proprietar ( alt agent imobiliar) in procesul de achizitie al unei proprietati imobiliare. Indiferent de timpul pe care il alocam pentru clientii cumparatori ,investitia noastra este platita la succes.

Toate acestea iti vor pune la dispozitie experienta noastra impreuna cu tehnologia ,metodele si parghiile pentru a avea cel mai bun chirias pentru proprietatea ta. 

Plan de achizitii

Identificare Oferte Imobiliare

Verificare DPDV juridic

Negociere

Creditare

Etapele procesului translativ al proprietatii

Spune ne aici cum te putem ajuta in achizitia unei proprietati

Gratuit – Consultanta pentru achizitie unei proprietati.

Cand ai nevoie de ZONERE SAFE?

Peste 40% din proprietarii care ofera spre inchiriere intampina dificultati in relatia cu viitori chiriasi. Indiferent in care perioada, pe parcursul unui contract, se intampla sa apara aceste dificultati intodeuna acestea genereaza dezamagiri
si cresc gradul de neincredere al proprietarilor in viitoarele relatii de inchiriere. Astfel ZONERE FLEXI elimina aceste situatii punand inainte de orice intelegere financiara siguranta unei inchirieri pe termen cat mai lung, cu un client chiriasi
serios eliminand situatiile de neincredere.

0
+
Cumparatori multumiti
0
+
Ore de munca pentru cumparaturi
0
+
situatii de achizitie rezolvate pentru clientii cumparatori

In 17 ani de activitate - CE SPUN CLIENTII care au ales ZONERE-FLEXI?

Echipa care te ajuta sa achizitionezi in siguranta proprietatea ta

Consultant imobiliar

Daniel Balica

Cadastrist

Dana-Catalina Calea

Jurist

Elena -Felicia Epure

Expert MLPAT

Mihai

Expert MLPAT

Serban

Notar

Alina Rauta

Avocat

Dan Negoita

Notar

Mariana Dumitru

PACHETELE ZONERE SAFE

I am text block. Click edit button to change this text.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

10 alte pachete de servicii

null

ZONERE GROW

pentru dezvoltatori

null

ZONERE FLEXI

pentru Cumparatori

null

ZONERE- UP

pentru cei care cauta sa vanda o proprietate

Si alte Servicii Imobiliare complete pentru tine!

Expert autorizat M.L.P.A.T.

Cadastru și intabulare

Marketing adecvat al proprietății

Stiri imobiliare

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

Apartament pe BVD ul Camil Ressu o altfel de oportunitate!

Mituri despre vilele tip duplex si  teorema cumparatorilor de vile

Evolutia preturilor

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

PIATA INCHIRIERILOR REZIDENTIALE ESTE ALTFEL IN TIMPUL PANDEMIEI DIN 2020 Ritmul inchirierilor apartamentelor, atat cele in blocurile noi dar si cele in blocurile vechi, este cel mai scazut din ultimii 10 ani. In medie anul trecut in Luna August -Septembrie o garsoniera se inchiria in maxim 1 saptamana – 10 zile.Anul acesta aceeasi garsoniera sta … Continue reading De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?