DE CE ZONERE-UP?

In 17 ani de cand lucram in piata imobiliara am dezvoltat pas cu pas pachetul de servicii ZONERE UP. Am discutat cu sute de proprietari incercand sa aflam ce isi doresc atunci cand vor sa vanda o proprietate. Astfel am vazut ce inseamna sa nu reusesti sa-ti vinzi proprietatea si implicit sa nu-ti urmezi visele. De aceea ZONERE UP este pachetul de servicii imobiliare pe care l-am dezvoltat tinand cont de cei mai importanti 3 factori de care este bine sa tina cont, proprietarii, atunci cand doresc sa si vanda o proprietate.

PLANUL vanzari

Inseamna sa vrei sa vinzi organizat nicidecum “la nimereala”

TIMPUL de vanzare

Este factorul cel mai important intr-o tranzactie asa ca foloseste-l!

VALOAREA de vanzare

Cauta sa oferi valoarea mai mult decat sa oferi bani sau sa scazi bani…

Cum te ajuta ZONERE UP?

Pachetul de Servicii ZONERE-UP este conceput special pentru momentul in care iti doresti sa ti vinzi proprietatea tinand cont ca ai nevoie de un plan bine stabilit, pe o anumita perioada de timp si cu o anumita valoare adugata proprietatii tale. Pentru pachetul ZONERE-UP beneficiezi de : un plan de vanzare, un agent imobiliar ZONE REAL ESTATE dedicat exclusiv tie, o targetare clara a tipului de client care iti poate achizitiona proprietatea, un plan de marketing, o comunicare corecta a ofertei in piata imobiliara , un plan de promovare, o imagina foarte buna a proprietatii tale, si nu in ultimul rand de ( VEZI PACHETE ZONERE-UP ) Toate acestea ti le poate oferii pachetul ZONERE-UP

Solutii juridice

Plan de vanzare

Plan de Marketing

Plan de promovare

Targetare

Imagine

Mai mult GRATUIT vei avea O ANALIZA DE PIATA a proprietatii tale.

Cand ai nevoie de ZONERE-UP?

Atunci cand doresti sa stii cel mai bine care este valoarea reala a proprietatii tale in piata, cum poti sa vinzi in timpul cel mai bun si cum poti sa nu ai complicatii atunci cand vrei sa vinzi, pachetul de servicii imobiliare ZONERE-UP te poate ajuta sa vezi cum poate performa proprietatea ta intr-o piata vasta de imobile de vanzare. Este foarte simplu sa vezi ca in piata imobiliara exista proprietari care vand si proprietari care nu vand. Sigur ca din moment ce te ai hotarat sa vinzi ai cel putin un vis de implinit. Atunci ai nevoie de specialisti care au lucrat in servicii de vanzari imobiliare. Astfel poti sa alegi sa vinzi intr-un mod profesionist ajutat de o echipa, de un sistem si de ZONERE-UP.

0
+
Proprietati vandute
0
+
Ore de munca pentru proprietari
0
+
Clienti proprietari multumiti

In 17 ani de activitate - CE SPUN CLIENTII care au ales ZONERE-UP?

Proprietati din portifoliul cu pachetul ZONERE UP

PACHETELE ZONERE UP

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zonere UP 1

text

text2

text3

text4

text5

Zonere UP 3

text

text2

text3

text4

text5

Poate esti interesat si de alte Pachete ZONE REAL ESTATE

null

ZONERE- FLEXI

pentru cei care cauta chiriasi

null

ZONERE SAFE

pentru Cumparatori

null

ZONERE GROW

pentru dezvoltatori

Si alte Servicii Imobiliare complete pentru tine!

Expert autorizat M.L.P.A.T.

Cadastru și intabulare

Marketing adecvat al proprietății

Stiri imobiliare

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

Apartament pe BVD ul Camil Ressu o altfel de oportunitate!

Mituri despre vilele tip duplex si  teorema cumparatorilor de vile

Evolutia preturilor

De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?

PIATA INCHIRIERILOR REZIDENTIALE ESTE ALTFEL IN TIMPUL PANDEMIEI DIN 2020 Ritmul inchirierilor apartamentelor, atat cele in blocurile noi dar si cele in blocurile vechi, este cel mai scazut din ultimii 10 ani. In medie anul trecut in Luna August -Septembrie o garsoniera se inchiria in maxim 1 saptamana – 10 zile.Anul acesta aceeasi garsoniera sta … Continue reading De ce scad chiriile la apartamente in Bucuresti?