Politica de cookies

Prelucrarea datelor cu caracter personal

ZONE REAL ESTATE CONSULTING S.R.L. colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE)2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), in situatia in care inregistrati un cont pe site-ul zonere.ro, contactati telefonic un reprezentant al societatii sau prin intermediul formularului online.

ZONE REAL ESTATE CONSULTING S.R.L., colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in scopuri publicitare si/sau campanii de marketing, relizate exclusiv de catre aceasta.

Datele cu caracter personal pot fi transmise doar catre firmele de curierat, cu care societatea detine contracte, iar acest transfer de date este securizat.

Datele cu caracter personal vor fi transfertate catre terti, doar cu acodul dumnevoastra explicit, in prealabil.

1. Datele colectate si prelucrate

Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, codul numeric personal si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate.

2. Scopul

a. Prestarii servicii de vanzare/inchiriere/administrare bunuri imobile
b. Prestari servicii MLPAT

Numele si prenumele – Identificare persoana
Numarul de telefon – Pentru a va putea oferi informatii cu privire la serviciile noastre
Adresa de email – Pentru a va oferi informatii suplimentare si ca alternative, daca nu doriti sa va contactam telefonic.
CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate – pentru emiterea facturii

c. Scopuri publicitare/Campanii de marketing:

Newsletter

Adresa de email – pentru a transmite informari periodice despre oferte actuale si/sau oferte speciale

3. Terte parti

Datele dumnevoastra cu caracter personal vor fi transmise catre terti doar cu acordul dumneavoastra explicit, in prealabil. Prin terti intelegem notari, brokeri imobiliari, brokeri de credite, etc.

4. Durata stocarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra sunt stocate intr-o baza de date interna, securizata pentru 5 ani pentru a putea mentine istoricul achizitiilor dumneavoastra, pentru a va putea trimite oferte si/sau informatii aditionale legate de serviciile noastre.

5. Drepturile dumneavoastra

a. Dreptul la acces

Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

b. Dreptul de a restrictiona prelurarea datelor

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate.

c. Dreptul la rectificare
Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la office@zonere.ro.

d. Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

e. Dreptul de a fi uitat
Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate (cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal), fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.

f. Dreptul la opozitie
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime. Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare, fie prin optiunea “dezabonare” prezenta in fiecare email promotional sau printr-un email la office@zonere.ro.

6. Contact

Va puteti exercita oricare din drepturile de mai sus printr-o solicitare scrisa la office@zonere.ro.

imobiliare
zone re
proprietati
Servicii imobiliare
Imobiliare