Certificat energetic

CERTIFICAT ENERGETIC

Auditul energetic este unul dintre pașii obligatorii necesari în vânzarea/închirierea unui imobil. De aceea, auditorul energetic din cadrul Zone Real Estate vă sfătuiește să apelați la un specialist, calificat, care vă poate ajuta.

Ce este Certificatul de Performanţă Energetică?

Certificatul de Performanță Energetica este un raport care atesta eficiența energetică a unei proprietăți prin calculul consumurilor anuale specifice de energie pentru încălzire, apa caldă de consum, iluminat artificial, climatizare și ventilare mecanică.

Acte necesare Certificat de Performanță Energetică

  • Releveu apartament
  • Plan de amplasament și Delimitare al imobilului
  • fișa de culegere de date – fișa ce cuprinde toate datele atât despre apartamentul care se certifică cât și despre imobilul în care se află acesta.

Acest certificat este eliberat proprietarului, iar proprietarul îl pune, după caz, la dispoziția potențialului cumpărător sau chiriaș. În urma expertizei efectuate de auditor se poate obține unul din cele 7 calificative de la A la G ce stabilesc clasa energetică în care se situează imobilul. Calificativul A indică consumul de energie cu cea mai mică valoare, în timp ce calificativul G este corespunzător celui mai ridicat consum de energie.

Expert Auditor Energetic

Nume: Cristi

Mobil: 0731.026.636

Office: 0744.656.733

Email: office@zonere.ro

Model Certificat Energetic

Alte servicii:

imobiliare
zone re
proprietati
Servicii imobiliare
Imobiliare
Certificat Energetic