Apartament Unirii in complex Carmen Sylva, relaxarea pe care o meriti.

ID: ZONE0237
700 EUR (TVA INCLUS)
12.96 EUR /mp
Pret negociabil
Proprietate reprezentata exclusiv

Detalii proprietate


 • Tip: Apartament
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Confort: 1
 • Suprafață utila: 54.00 mp
 • Suprafață construita: 64.00 mp
 • Etajul: Parter / S+P+3
 • Camere: 2
 • Băi: 1
 • Bucatarii: 1
 • Subsol: Da
 • Mobilare: Complet
 • Pret negociabil: Da
 • Tip imobil: bloc de apartamente
 • An constructie: 2018
 • Clasa energetica: B
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Structura de rezistenta: beton
 • Niveluri: S+P+3
 • Orientare: Sud-Est
 • Tip bucatarie: deschisa
 • Risc seismic: Clasa IV
 • Pret negociabil: da
 • Avans: 850 EUR
 • Garantie: 850
 • EUR

Descriere proprietate


Apartamentul de două camere situat în zona Unirii din București, în complexul rezidențial Carmen Silva, este o locuință modernă și elegantă, care oferă un mediu confortabil și luxuriant pentru locuitori. Amplasat într-o locație centrală, acest apartament este convenabil amplasat în apropierea unor puncte de interes major și facilități urbane.

Intrând în apartament, ești întâmpinat de o atmosferă luminoasă și spațioasă, cu finisaje moderne și detalii elegante. Livingul este generos ca spațiu și este mobilat cu gust, oferind un mediu prietenos și relaxant pentru petrecerea timpului liber. Mobilierul confortabil și accentele de design adaugă un aer sofisticat întregului spațiu.

Livingul deschis cu bucataria ca un spațiu comun este un concept modern și practic, care oferă o serie de avantaje într-un apartament. Acest tip de amenajare încurajează interacțiunea socială și crește senzația de spațiu și lumină în locuință. Iată câteva caracteristici și avantaje ale unui living deschis cu bucataria:

-Confort și convivialitate: Livingul deschis permite gazdelor să interacționeze liber cu oaspeții în timp ce pregătesc mâncarea în bucătărie. Acest lucru creează o atmosferă socială și convivială în locuință, fiind ideal pentru petreceri și întâlniri cu prietenii și familia.

-Senzatie de spațiu mai mare: Prin eliminarea pereților între living și bucătărie, se creează o senzație de spațiu mai mare și mai deschisă în întregul apartament. Lumina naturală poate circula liber prin aceste spații, conferind un aspect mai luminos și mai aerisit.

-Funcționalitate și eficiență: Livingul deschis permite oamenilor să se deplaseze liber între aceste două zone, ceea ce face ca prepararea mesei și servirea să fie mai eficiente și mai ușor de gestionat. De asemenea, este mai ușor să socializezi cu ceilalți membri ai familiei sau cu oaspeții în timp ce te ocupi de activitățile din bucătărie.

-Design și estetică: Un living deschis cu bucătăria poate fi amenajat într-un mod elegant și armonios, cu finisaje și mobilier care se completează reciproc și crează un aspect coerent și plăcut. Astfel, este posibil să obții un design interior unitar și rafinat în întregul spațiu.

-Adaptabilitate și versatilitate: Datorită naturii sale flexibile, un living deschis cu bucătăria poate fi adaptat ușor la diferite nevoi și preferințe. De exemplu, prin adăugarea unei insule de bucătărie sau a unor bare de deservire, se poate îmbunătăți funcționalitatea și aspectul spațiului.

Bucătăria este complet utilată și modern echipată, cu electrocasnice de ultimă generație și finisaje premium. Blaturile din granit sau alte materiale similare adaugă un plus de eleganță, iar dulapurile generoase oferă suficient spațiu de depozitare pentru ustensile și provizii.

Dormitorul principal este un sanctuar de liniște și relaxare, mobilat cu un pat confortabil și lenjerie de pat moale. Lumina naturală pătrunde prin ferestre, creând o atmosferă plăcută și primitoare.

Un spațiu de depozitare generos, precum un dulap încorporat sau o vestiară, asigură ordinea și organizarea eficientă a hainelor.. Acesta este destul de incapator pentru o familie de doua persoane .

Baia cu walk-in shower și toaletă încastrată în perete este o amenajare modernă și funcțională, care aduce un plus de confort și eleganță în locuință. Iată câteva aspecte cheie ale acestei configurații:

-Walk-in shower: Un walk-in shower este o opțiune populară pentru baile moderne, oferind un aspect spațios și minimalist. Lipsa unei băi și a pragurilor de duș contribuie la o senzație de spațiu deschis și aerisit în baie. Un walk-in shower este, de asemenea, mai ușor de accesat pentru persoanele cu mobilitate redusă sau pentru cei care preferă o experiență de duș fără obstacole.

-Toaletă încastrată în perete: Toaleta încastrată în perete este o soluție estetică și practică, care economisește spațiu și oferă un aspect modern și curat în baie. De obicei, toaleta este montată pe perete, fără a avea un rezervor vizibil, ceea ce permite un aspect mai ordonat și ușor de curățat. Această configurație poate crea și un aspect de spațiu mai generos în baie.

-Design minimalist și elegant: O baie cu walk-in shower și toaletă încastrată în perete se ncadrează de obicei într-un design minimalist și elegant. Finisajele și materialele utilizate sunt alese pentru a crea un aspect rafinat și contemporan, cum ar fi gresia și faianța în culori neutre , împreună cu accente metalice sau de sticlă.

Pe lângă interiorul impresionant, complexul rezidențial Carmen Silva oferă și o serie de facilități și servicii pentru locatari, cum ar fi zone verzi, locuri de parcare, sală de fitness sau piscină, contribuind la un stil de viață urban confortabil și modern.

În concluzie, acest apartament de două camere mobilat și utilat modern în zona Unirii din București, în complexul rezidențial Carmen Silva, reprezintă un loc ideal pentru cei care caută un mediu luxuriant și confortabil într-o locație centrală și convenabilă.
Facilitati proprietate

Vezi toate facilitatile:

Dotari

Bucatarie Mobilata, Utilata
Mobilare Complet
Spatii Dressing
Contorizare Apometre, Contor gaz, Contor curent electric
Electrocasnice Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, TV, Cuptor microunde, Hota, Plita electrica
Imobil Interfon, Videointerfon, Supraveghere video, Lift, Spatii agrement, Curte, Curte comuna, Gradina, Piscina interioara

Utilitati

General Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Sistem incalzire Centrala proprie, Calorifere
Climatizare Aer conditionat

Finisaje

Stadiu Ultrafinisat
Izolatii Exterior, Interior
Pereti Vopsea lavabila, Faianta
Podele Parchet
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Usi interior Celulare

Alte detalii zona

Amenajare strazi Asfaltate, Betonate
Iluminat stradal

Stație de metrou

Universitate 1,3 km (18 mins)
Piața Unirii 1,1 km (16 mins)
Piața Unirii 1 1,1 km (16 mins)

Stație de autobuz

Piata Unirii 1 1,4 km (20 min)
Universitate 1,6 km (24 min)
Bd.Nicolae Balcescu 1,8 km (26 min)

Școală

Colegiul Național "Spiru Haret" Bucureşti 1,2 km (17 mins)
before after school 0,3 km (4 mins)
Gradinita Montessori Edu 0,6 km (8 mins)
Noel 0,9 km (13 mins)
Grădinița Waldorf 1,2 km (16 mins)

Shopping Mall

Cocor 1,0 km (15 mins)
Madnik Auto Srl 1,2 km (19 mins)
Camera Bebelușului 1,2 km (16 mins)
Depot 96 1,2 km (16 mins)
Hanul cu Tei 1,3 km (20 mins)

Parc

Parcul Izvorul Rece 0,9 km (12 mins)
Parcul Mantuleasa 0,3 km (5 mins)
Parcul Sfântul Ștefan 0,4 km (6 mins)
Un gând și un trandafir 0,5 km (8 mins)
Parcul Mântuleasa 0,6 km (8 mins)
Programeaza vizionare

Stație de metrou

Universitate 1,3 km (18 mins)
Piața Unirii 1,1 km (16 mins)
Piața Unirii 1 1,1 km (16 mins)

Stație de autobuz

Piata Unirii 1 1,4 km (20 min)
Universitate 1,6 km (24 min)
Bd.Nicolae Balcescu 1,8 km (26 min)

Școală

Colegiul Național "Spiru Haret" Bucureşti 1,2 km (17 mins)
before after school 0,3 km (4 mins)
Gradinita Montessori Edu 0,6 km (8 mins)
Noel 0,9 km (13 mins)
Grădinița Waldorf 1,2 km (16 mins)

Shopping Mall

Cocor 1,0 km (15 mins)
Madnik Auto Srl 1,2 km (19 mins)
Camera Bebelușului 1,2 km (16 mins)
Depot 96 1,2 km (16 mins)
Hanul cu Tei 1,3 km (20 mins)

Parc

Parcul Izvorul Rece 0,9 km (12 mins)
Parcul Mantuleasa 0,3 km (5 mins)
Parcul Sfântul Ștefan 0,4 km (6 mins)
Un gând și un trandafir 0,5 km (8 mins)
Parcul Mântuleasa 0,6 km (8 mins)
Anunt publicat de:

Ana Maria Balica

Email: ana@zonere.ro
0733776260